Ståle Solbakken og Carlos Zeca

Ståle og Zeca: Det har været godt med et lille break

"Det er klart, at vi hellere ville spille med fans på stadion, men det er som det er. Det er trist for os og vores fans, men det er stadig en vigtig kamp, som vi skal gå ud for at prøve at vinde," sagde Zeca på tirsdagens pressemøde forud for onsdagens Basaksehir-kamp.

Godt med et lille break
"Det var godt at have nogle dage i sidste uge, hvor vi kunne være lidt sammen med vores familier og tænke på andet end fodbold, især efter den vanskelige situation vi har været i i ligaen. Så vi havde brug for at cleare vores hoveder, inden vi skulle tilbage og forberede os til denne kamp."

"Måske betyder pausen ikke så meget for det fysiske, men mere for det mentale," fortsatte Ståle.

"Efter udekampen mod FCM har det været meget tungt, og derfor har vi også lavet nogle taktiske justeringer, både formationsmæssigt og mandskabsmæssigt. Så det var godt at få lidt luft efter den sidste hjemmekamp, og du taber heller ikke så meget ved at være væk fire eller fem dage."

Om at spille uden tilskuere
"Det er svært at sige noget positivt om at spille uden tilskuere, især på en europæisk aften, som også skulle være fansenes store aften, og hvor vi har muligheden for at blive blandt de sidste otte hold."

"Men også inden udmeldingen torsdag var vi forberedt på det scenarie, for der var ikke meget der tydede på andet, og vi har ikke brugt meget tid på at diskutere det."

"Det har været den lette løsning for UEFA at spille uden tilskuere, da alle kampe fra nu af spilles på den måde, og dermed er de også fri for ansvaret, hvis noget går galt. Men sportsligt er det forkert, især i forhold til omstændighederne omkring den første kamp i Istanbul."

Om Basaksehir
"De har haft det lidt som Juventus og Liverpool, efter de havde sikret mesterskabet, så har de skiftet lidt på holdet, men de var rigtig gode før de blev mestre og satte det på plads hvor de var rigtig gode i 3-4 runder. Nu har de vel haft fester og mentale breaks, så de også er klar til kampen i morgen."