Ståle Solbakken

Ståle: Kampen blev omtrent som forventet

"Vi får en ulykkelig start hvor Zeca taber bolden midt på banen, og på det efterfølgende hjørne sparker Boilesen en af deres i hovedet, så de får straffe. Men siden tager vi meget over, og kampen bliver omtrent som jeg havde forventet, for jeg ved jo, at vi lige nu mangler gennembrudskraft, og det arbejder vi også dag og nat på at løse," sagde Ståle efter kampen, der ikke bød på flere scoringer, men meget godt spil fra løverne.

"Vi kommer også til de 3-4 store chancer man kan forlange mod et hold som Sturm, og mange gør et rigtig godt job. Grundspillet er godt, og mange taktiske aspekter i alt spillet ude på banen, men som sagt mangler vi bare gennembrudskraften, da vi lige nu ikke har forwards."

"Nogle gange kommer en klub bare i en vanskelig situation. Ét er at sælge en spiller, det kunne vi leve med, men det var umuligt at forudse, at vi så i løbet af en uge mister både Pieros og Jonas i ganske lang tid, hvilket gør at situationen bliver prekær. Men Pieros' operation går ikke som den skal og giver nogle komplikationer, og Jonas får en kraftig fiber, og det sker bare nogen gange, men de rammer bare samme position, og samtidig har vi jo Viktor til VM. Men det må vi leve med og reparere, og det arbejder vi på døgnet rundt."

"Men vi kan ikke bare lægge os ned og græde og tro, at alt nu er tabt. Vi er klar, vi træner godt, og mange gør det godt i dag, og vi spiller generelt en god kamp, Sturm har været i gang lidt længere end os, men vi er bedre i lange, lange perioder, indtil de får nogle chancer til sidst, hvor vi spiller med alle de unge på banen."

Næste kamp er onsdag kl. 17.30 mod slovenske Maribor, og her er der godt nyt hvad angør vores nye stopper Papagiannopoulos:

"Sotte er klar til næste kamp, hvor han skal spille 45 minutter, og går det godt - intet tyder på andet, for han har trænet fuldt med i tre dage - så kan han spille 90 minutter næste gang. Denis viste også i dag, at han kan spille 45 minutter, og der var også andre, der havde nogle restriktioner, men til næste kamp på onsdag er alle klar til at spille. Og så håber vi, at vi har udvidet repertoiret med en spiller mere, inden træningslejren er omme," slutter Ståle fra Østrig.