Ståle: Godt resultat, men intet er afgjort endnu

"Alt i alt var de lidt bedre end os og havde et par chancer mere, men de scorede også på et vigtigt tidspunkt for dem i den generelt chancefattige første halvleg," sagde Ståle.

"Men jeg sagde til spillerne i pausen, at Røde Stjerne nu ville stille sig tilbage og køre kontra, så vi skulle ikke falde i den fælde, at vi skulle op og score med det samme. Vi skulle bare fortsætte, være tålmodige og vente på chancen, det er den europæiske erfaring, vi har lært os. 0-1 ville ikke være kritisk, men det ville 0-2."

"Man skal huske, vi mangler Boilesen, Bjelland og Falk og desuden skal have Fischer på et højere niveau, men vi har et meget stærkt kollektiv, hvor alle spiller for hinanden og ikke for sig selv."

"Sotte og Nelsson spillede perfekt i dag for tredje kamp i træk, Varela lukker også fuldstændig af og udgjorde sammen med Carlo en strålende defensiv. Mange har stillet spørgsmålstegn ved Carlos defensive kvaliteter, men han har spillet stærkt i hele opstarten og vist den helt rigtige vilje og indstilling."

"Atmosfæren på stadion var jo fantastisk, men spillerne håndterede det meget flot og lod sig ikke gå på. Det var en god oplevelse for vores unge spillere, som nok vil se tilbage på kampen en dag og tænke, at her blev de voksne."

"Hvis Røde Stjerne var små favoritter inden opgøret, er det nok 50/50 nu. Alt kan stadig ske i København, og hvis de scorer en enkelt, skal vi lave to. Så det er bestemt ikke afgjort, men vi fik et godt resultat med hjem. De var lidt bedre, men det var ikke tyveri, at vi fik uafgjort efter den her kamp," sluttede Ståle.

>> Læs hvordan du sikrer dig plads til returkampen om en uge