Reaktioner fra Carlo og Zeca

Carlo Holse
"Jeg har ikke set straffesparket igen, men jeg har det stadig siddende i mit hoved. Han havde jo snakket med sin søde far om det forleden dag. Det er det som målmændene mindst forventer i sådan nogle situationer og kampe med den atmosfære. At han tør gøre det her viser virkelig hvor langt han er kommet, men han havde helt sikkert også gået hele vejen hjem hvis han havde brændt den."

"En flot kamp og en meget moden præstation. Det var en rigtig FCK på udebane i Europa, vi skulle bruge et brugbart resultat og det må man sige at vi gjorde. Nu skal vi gøre det færdig i København, og vi glæder os til at se mange mennesker på i Telia Parken."


Zeca
"En solid og stærk præstation, hvor vi fik leveret et stærkt resultat. Jeg er stolt af alle på holdet, og der skal lyde en stor tak til alle de fans som tog vejen for at støtte os. Nu kan vi allerede glæde os til en ny kamp på fredag mod Lyngby, og det er præcis det vi lever for. Kampe hele tiden, og Superligaen er vores levebrød," fortalte anfører Zeca efter kampen.

Og selvfølgelig også et par ord fra Zeca om Panenka afslutningen fra Jonas Wind:

"Fuldstændig vanvittigt lavet af Jonas, sikke en selvtillid den knægt har. Jeg sværger at hvis han havde brændt havde jeg slået ham ihjel,’ var meldingen fra en grinende Zeca.