Ståle: Fik det udbytte vi skulle

"Maribor truer med mange løb bag os, så den bageste firekæde blev testet især før pausen, hvor der nogle gange blev lidt for store afstande op til midtbanen. Men "Sotte" klarede sig vældig godt. Selv om han ikke har spillet et stykke tid, så det meget fornuftigt ud," sagde Ståle.

"Alt i alt et godt tempo i kampen fra begge sider, sålænge kræfterne holdt, men de sidste 15-20 minutter blev præget af, at varmen virkelig var kommet. For første gang var det virkelig varmt herned, men vi fik det udbytte af kampen, som vi skulle, og vi slap også for skader."

"Det er for tidligt at sige, om N'Doye og Kodro spiller på lørdag, det må de næste dage vise, for de skal lige ordentligt i gang. Men vi fik trænet godt med dem tidligere på dagen. I dag var det dog ikke kun fysikken, der manglede i feltet, det var også de sidste afleveringer, der ikke nåede frem. Falk havde 2-3 af dem, der nogle gange sidder der og andre gange ikke. Men kunsten bliver nu at få fysikken ind i holdet og finde den rigtige balance når de nye angribere er klar."

"Flere af de unge fik spilletid igen, og de gør det de skal og viser også stor entusiasme til træningen. De er nok blevet chokerede over, hvor meget spilletid de får, men sådan er det, når vi mangler nogen på grund af skader og VM samt nogle, der har skullet skånes lidt her i opstarten," sluttede Ståle fra Murska Sobota.

Næste opgave venter lørdag kl. 18 i Østrig mod de russiske sølvvindere fra CSKA Moskva.