Ståle og Zeca til pressemøde

Ståle: De små marginalers kamp

Både Ståle og Zeca forventer et tæt opgør i morgen, hvor chancerne nok er 50/50 og de små marginaler bliver afgørende.

1-1 i det første opgør i Beograd er et glimrende udgangspunkt, men anfører Carlos Zeca maner alligevel til forsigtighed:

"Vi fik et fint resultat dernede, men jeg har set mange af de her kampe før, og det går ofte galt, hvis man bare går ud for at spille på 0-0. Der kan ske så meget, men vi ved det bliver svært, for de skal nok får deres perioder i kampen," sagde Zeca.

"Som de fleste andre hold er Røde Stjerne bedst hjemme, hvor deres ry også forstærkes af den heksekedel, deres fans laver på stadion. De var også lidt bedre end os i det første opgør og lidt tættere på sejren, men nu er det os, der er på hjemmebane, men jeg tror, det bliver de små marginalers kamp," sagde Ståle om morgendagens modstander, hvor han allerede nu slog fast, at Andreas Bjelland ikke er klar.

"Vi havde bolden en hel del dernede, især i 2. halvleg, så det vil ikke være nyt for os, hvis det også sker i morgen. Vi må først og fremmest stole på vores eget spil, og selv om de er et godt kontrahold, må vi ikke være bange for at miste bolden, for så bliver det svært at spille fodbold."

"Vi skal spille frigjort, men have den rigtigt balance i holdet og være opmærksomme på, hvor vi står, hvis vi mister bolden. Man kan jo gøre to ting, enten vinde den hurtigt tilbage eller komme hurtigt tilbage og på plads."

"Det er jo sæsonens vigtigste kamp, fordi vi kan sikre en plads i gruppespillet, men vi tænker slet ikke på økonomien og de mulige konsekvenser. Vi skal selvfølgelig leve op til bestyrelsens målsætninger, men fodbold er marginaler med stolpe ud og stolpe ind, så det kan vi ikke gå og tænke på i hverdagen. Men vi forbereder os selvfølgelig maksimalt i forhold til en kamp som den i morgen."

"Europæisk gruppespil er også vigtigt på mange andre parametre, bl.a. i forhold til at tiltrække nye spillere. Vi "sælger" os generelt på tre parametre: vinde trofæer, spille europæiske kampe og få en karriereplan," tilføjede Ståle.