Spillerreaktioner fra AOL Arena

Til trods for at det blev til sæsonens andet "pointtab", var det ikke overraskende en flok glade spillere FCK.DK mødte i omklædningsrummet under AOL Arena efter kampen.

- Før kampen havde vi solgt resultatet for 1-1, så vi er godt tilfredse. Hamborg kommer brasende i første halvleg, og får mange chancer. Samtidig får vi ikke spillet os ud af presset, og først sidst i første halvleg får vi mere ro på. I de sidste 45 minutter tør vi spille med, og gør det. Jeg synes også vi styrer dele af kampen, og får et godt resultat med hjem. Vi skal dog stadig spille op til vores bedste i PARKEN, og jeg vil også mene at HSV stadig er favoritter, sagde Jesper Christiansen til FCK.DK.

Michael Gravgaard stod som altid solidt i de bagerste kæder, og kunne også konstatere, at anden halvleg var langt bedre end den første.

- Tingene lykkes bedre for os i anden halvleg, og generelt var det her en fed oplevelse. 3.000 medrejsende fans skabte en kanon opbakning, så det var helt fantastisk. Elrios mål har vi jo set utallige gange til træning, og det er bare godt at se, at han også kan gøre det i sådan en stor kamp som denne, var Gravgaards ord til FCK.DK.

Bo Svensson kunne dårligt finde ord for Elrios dribleshow i de sidste minutter af første halvleg:

- Det han laver dér, er jo helt vildt. Det er høj klasse - mere kan jeg ikke sige, sagde Bo.

Troldmanden selv lyste også op i den tyske sommeraften efter kampen:

- Det var en fantastisk følelse. Det er altid godt at lave mål, men det her var specielt og godt for mit hold. Jeg føler mig godt tilpas, og ved bare, at vi skal ud med samme indstilling i returkampen som i dag, sagde Elrio til FCK.DK.

En af de helt store overraskelser var Carsten Fredgaard entré i startopstillingen. "Frede" spillede en glimrende kamp på venstre midtbane, og sagde selv bagefter:

- Jeg har jo været skadet i 2-3 måneder, og spillede min første kamp i weekenden for andetholdet mod Glostrup. Jeg havde ikke troet, at jeg skulle starte inde, og jeg har jo også kun trænet i en uge. Men der var gang i den på banen, og jeg synes det gik fint. Jeg måtte dog lade mig udskifte da jeg var helt død til sidst, og så var det vigtigere, at der kom en frisk mand på banen, sagde Fredgaard.