Rasmus Falk

Spillerreaktioner: En vigtig sejr, også for vores fans!

Mathias Zanka Jørgensen
"Der er en kamp om året, der betyder overordentlig meget, især i sæson hvor vi har dummet os mange gange. Så det var vigtigt, nu hvor vi havde fans tilbage på tribunerne, at give dem en sejr og give dem en overbevisende sejr. Vi ved jo hvad en sejr som i dag betyder, for en DERBY sejr betyder rigtig meget for vores fans.

Der var meget der fungerede i dag, det var en flot bane, vi kunne spille en god omgang fodbold og så vandt vi vores dueller - og så lignede vi lige pludselig et godt hold. Vi prøver at blive bedre i hver eneste kamp, men vi har dummet os i nogle kampe, det må vi acceptere - og så må lære af kampen i dag, og så se hvor vi kan blive ende bedre næste år."

Nicolai Boilesen
"Vi fik det ud af dagens kamp, som vi ville have ud af den. De var da farlige på deres omstillinger, men jeg synes vi havde styr på dem, også til sidst, da de sendte en masse lange frispark ind i feltet, og vi vinder en fortjent sejr i dag. Jeg synes, at vi viste det helt rigtige udtryk over samtlige 90 minutter. I den periode hvor vi var 11 mod 10, skulle vi måske være gået mere efter 3-1, men det er ikke altid man helt ved, om man skal gå efter skuddet eller forsøge at holde lidt i bolden.

Vi skal være glade i dag, men onsdag venter der os en svær kamp, hvor vi har noget at revanchere. Vi kan da ærgre os over nogle pointtab, senest mod fx FC Nordsjælland, men det kan de andre hold jo også - men derfor skal vi naturligvis også gå efter en sejr på onsdag!"

Carlos Zeca
"Vi fik en god start, vi skabte chancer og vi fik presset dem godt - og jeg synes, at vi spillede en god kamp - og samtidig holdt vi dem fra de helt store chancer. Vi kom også foran 1-0, de fik ærgerligt nok udlignet før pausen. I 2. halvleg fik vi dog vist, at det her var vores kamp, og vi fornemmede også, at 2-1-målet nok skulle komme. Og det gjorde det!

Jeg er så glad for vores fans i dag, vi kunne virkelig mærke deres støtte - det var AMAZING - så en stor tak til samtlige 10.966 tilskuere!"

Rasmus Falk
"Det var så fantastisk i dag, så godt med mennesker på tribunerne, græsplanen var god, stemningen var så god - og jeg er glad for, at vi kunne bidrage til den gode stemning med tre point.

Vi ved jo godt, at vi ikke selv kan afgøre noget, og det er ikke så godt, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at slutte så højt som muligt. Men i og med, at vi ikke selv kan afgøre det, skal vi jo håbe på, at de andre dummer sig. Nu venter FC Midtjylland på onsdag, og her har vi noget at revanchere - men vi går ind til kampen efter et par god præstationer, altså både i dag og mod FC Nordsjælland, så jeg er fortrøstningsfuld før onsdagens kamp.

Jeg synes, at vi i dag var et niveau over Brøndby IF, og der var rigtig mange ting fra vores side i dag. Vi var i kontrol og burde have ført ved pausen, men som sagt var vi gode - og jeg vidste, at vi ville score på et eller andet tidspunkt. Men vi skal være skarpere i begge ender, for det har vi ikke været i hele sæsonen.

Om stemningen kan jeg kun sige, at det var skønt allerede under opvarmningen, her kunne vi mærkelige mærke vores fans - det gav et helt sus - og det er jo det her, som vi lever og ånder for…”