Jubel efter Zeca-scoring

Spillerreaktioner: En perfekt start på foråret

Robert Skov
”Sejren er altid det vigtigste! Men jeg synes hele holdet leverer en god præstation, og det var fedt at vinde så stort her i Telia Parken. At jeg scorer tre mål er selvfølgelig dejligt, men som sagt før, sejren er den vigtigste. Det gode i dag var – udover sejren – at vi fik vist, at vi som hold er et rigtig godt kollektiv, så alt i alt en dejlig start på foråret.”

Nicolai Boilesen
”Resultatet er jo helt fantastisk, en super start på forårssæsonen. Men jeg er glad for, at vi fik de ting vi havde øvet ud i praksis. Vi har haft en god opstart, alligevel ved man jo ikke helt hvor man er, men det var dejligt at se os folde os ud – og på den måde hive en sikker sejr i land. Men i morgen venter en ny dag, og så har vi fuld fokus frem mod næste weekends kamp mod Randers FC.

Jesse Joronen
”Vi leverede en angrebsmæssig rigtig flot præstation, mens vi defensivt nok stadig har en smule, vi kan rette lidt på. Men alt i alt fik vi jo en rigtig god start på foråret – og så er Robert Skov jo ”amazing”. Skønt at være tilbage – og at være tilbage med en sejr!”

Jonas Wind
”Det her var en rigtig god start på foråret, vi kører jo OB over. Og så har vi Robert, og der er jo næsten større chance for, at han scorer på et frispark end på et straffespark. Men med 6-1 fik vi den helt perfekte start her på hjemmebane.”

Nicolaj Thomsen
”Dejligt at skyde forårssæsonen i gang med en sejr, og det var godt at se, at vi kunne overføre alle de positive ting fra vores opstart til ligaen. Man ved jo aldrig helt hvor man står ovenpå en pre-season, men vi spillede en god kamp, vi spillede på et højt niveau og hvad vi præsterede i dag, tegner lovende i forhold til resten af foråret.”