Sol og sejrsstemning

Vejret var solrigt og dejligt vindstille på Nummer 10 dagen før den første kamp efter mesterskabet endeligt blev en realitet i onsdags. Om det var på grund af det fodboldvenlige vejr eller nærmere tegn på spillelyst, at hovedparten af spillerne dukkede tidligere op på anlægget end normalt, skal være usagt.

 

Af Sebastian Bjerril

Efter en god gang opvarmning blev der stillet op til en gang smørklat med deltagelse af cheftræner Ståle Solbakken, assistenttræner Peter Nielsen og fysisk træner Anders Storskov. Hvor Ståle og Peter måtte dele den noget lidet ære at være oftest repræsenteret i midten af trænerstablen, imponerede Storskov.  Når han sjældne gange var medvirkende til en tabt bold, fik han på fantastisk vis generobret den på ingen tid.

 

Dernæst stod dagens menu på en øvelse på ca. en banehalvdels størrelse, hvor det gjaldt om at opnå flest uafbrudte afleveringer til en holdkammerat. Ståle var ansvarlig for optælling af de uafbrudte afleveringer. Efter en periode, hvor han aldrig kom længere end at tælle til tre, fik han på klingende norsk formidlet sin utilfredshed. Det havde tilsyneladende en gavnlig effekt på spillerne, eftersom de efterfølgende opnåede hele 13 uafbrudte afleveringer.

 

Sidste måltid på menuen var en 11 mod 11 kamp. Det var en yderst chancefattig kamp, hvilket ganske logisk resulterede i en nulløsning. Spillerne kunne slutteligt gå ind til et velfortjent bad, inden morgendagens kamp, hvor de forhåbentlig kan træde an til en velfortjent hyldest fra tilskuerne i PARKEN mod Randers FC.