Jesper C: Clean sheet nr. 40

Jesper C: Clean sheet nr. 40

Jesper Christiansen
- Vi kontrollerer kampen helt, selv om 2. halvleg bliver lidt rodet og vi ikke løber nok for hinanden. Men vi holder dem væk fra chancer, så det er fint nok. Jeg har lige hørt, at jeg har holdt buret rent i 40 af de 100 kampe, fortæller Jesper, mens han har travlt med at drille Grønkjær, der grinende må må tage et TV3-interview om flere gange.

 Ståle Solbakken
- 1. halvleg er godkendt, men i 2. halvleg har vi svært ved at ramme hinanden. Men vi vinder, og det er stærkt på en dag, hvor det ikke fungerer helt. Vi får sparet nogle folk inden pokalfinalen, Silberbauer får kamptræning, så alt i alt er det OK at have sådan en kamp på det her tidspunkt.

Brede Hangeland
- Jeg kan godt mærke, at jeg skal løbe mere end jeg plejer på den centrale midt, men jeg kender pladsen godt fra min tid i Norge, så det ligger lidt i blodet. Jeg synes, det gik bedst før pausen, i 2. halvleg kører det generelt ikke rigtigt for holdet. Men Tobbe skal ikke føle sig sikker på at få sin plads tilbage, griner Brede.

William Kvist
- Jeg mangler at stå på mål og spille i midterforsvaret, men jeg regner da helt sikkert med at få chancen! Nej, seriøst, jeg har stadig meget at lære, og det gør man af at prøve noget forskelligt. Jeg vil helst spille midt-midt, men ved godt at jeg stadig ikke kan forvente en bestemt plads på holdet, fortæller William, der nåede at spille på begge kanter og i angrebet i dag.

Mads Laudrup
- Det var da meget sjovere at få chancen her end de par minutter jeg fik i Horsens. Man er selvfølgelig også lidt mere nervøs, inden man skal ind foran 20.000, så jeg prøvede bare at gøre det enkelt og komme stille og roligt i gang. Tempoet er 20% højere, men det er også 20% federe at spille på det her niveau.