Christian Sørensen

Sørensen: Masser af energi til den sidste blok inden ferien

Lørdag skal spillerne igen i aktion, når vi møder Viborg på udebane. Og Christian Sørensen ser frem til de sidste travle uger af efteråret.

”Det er lidt af et kampprogram, vi har tilbage. Vi skal videre i pokalturneringen og forhåbentligt også Champions League. Derudover skal vi sørge for, at vi ligger nummer et i ligaen, når vi går på pause. Det bliver hårdt, men med den trup vi har, og den stime vi har været inde i, så synes jeg, vi er rigtig godt rustet til de sidste kampe. Det bliver en fed tid med fede kampe, så det glæder vi os meget til,” lyder det fra en optimistisk Christian Sørensen.

Landsholdspausen har gjort godt
Selvom der venter et travlt kampprogram, så mener venstrebacken, at holdet står et godt sted inden de sidste opgaver i år:

”Jeg synes, vi står et rigtig godt sted. Det var en hård blok, vi var igennem sidst, men landsholdspausen har været god for os. Vi har haft nogle fridage, og det har været rart at komme lidt fra fodbolden rent mentalt. Så vi har en masse energi til den sidste blok inden vi går på vinterferie. Men man kan ikke andet en glæde sig til de afgørende kampe, der kommer.”

Gode minder fra Viborg
Første opgave er lørdag aften i Viborg. Et gensyn, som den tidligere VFF’er især glæder sig til.

”Det er altid dejligt at komme tilbage til Viborg. Jeg har mange gode bekendtskaber der og vi vandt jo mesterskabet efter kampen derover i maj. Man bliver altid mødt med åbne arme, så jeg glæder mig til at komme tilbage. Men selvfølgelig skal vi have de tre point med hjem til København, for det har vi holdet til,” siger han og fortsætter:

”Jeg er sikker på, vi kan finde en taktik, som vil gøre ondt på Viborg, for det har vi været gode til de andre gange, vi har mødt dem. Jeg mindes ikke, vi har tabt til dem i lang tid. Derfor tænker jeg, vi har gode forudsætninger for et godt resultat på lørdag.”


Viborg et hold i fremgang
”Det er to hold, som gerne vil spille fodbold. Viborg har fået Jakob Poulsen ved roret pt, og han praktiserer højt pres og fremadrettet fodbold, så det skal vi dæmme op for. I nogle af deres kampe har de vist et rigtig højt niveau, så det skal vi sørge for, at de ikke rammer. Men det er et hold, der er i fremgang og det er et godt spillende hold.”

Sørensen ser også frem til masser af F.C. Københavnere i udebaneafsnittet igen.

”Der kommer forhåbentligt mange tilskuere, for de manglede sidst i Randers. Det bliver rart at få vores fans tilbage på tribunerne og jeg tænker, der bliver gang i stemningen sådan en lørdag aften i Viborg,” slutter Christian Sørensen.

Der er kick off i Viborg lørdag klokken 19.00 og kampen sendes direkte på 6'eren / discovery+.