Elias Jelert, Roony Bardghji og Denis Vavro

242.700 kroner allerede budt på ’SMIL’-trøjerne

Der er stor efterspørgsel på de trøjer, som spillerne havde på under søndagens kamp mod Viborg i Parken. Det betyder også at auktionen, som stopper på søndag, allerede har rundet 242.700 kroner.  

Opgøret blev vundet med 2-1, og Viktor Claesson og Mohamed Daramy scorede målene, og Daramys trøje er der da også stor opmærksomhed omkring.

Daramy er topscorer indtil videre
Indtil videre er topscoreren af trøjerne Mohamed Daramys, som lige nu ligger på 19.500 kroner. Tæt forfulgt er han er Kamil Grabara, hvis trøjen er på 19.000 kroner.

Spillere og børn har sammen tegnet og farvelagt 
Flere af F.C. København-spillerne besøgte det kreative værksted ’SMILET’ på Rigshospitalet, hvor de sammen med børnene fra SMILfonden tegnede og farvelagde navn og rygnummer på de trøjer, som spillerne altså havde på til kampen mod Viborg.  

>> Byd på trøjerne her

Om auktionen 
Alle indtægter fra auktionerne går direkte og ubeskåret til SMILfonden. Lauritz.com donerer alle involverede salærer og gebyrer fra auktionen til det gode formål. 

>> Find auktionen her 

Auktionen er begyndt og slutter søndag d. 23. april med fem minutters interval fra kl. 19:00. 

Trøjerne kommer ikke til salg i FCK Fanshop eller andre steder – så dette er din eneste chance for at få fingrene i en af de særlige match-worn trøjer samtidigt med, at du støtter SMILfonden.

>> Tag del i auktionen her 

Praktisk om auktionen

Start: 16/4/2023 kl. 15:00

Slut: 23/4/2023 med fem minutters interval fra kl. 19:00 

Du skal oprette en konto hos Lauritz.com - det kan du gøre her

Alle endelige bud går ubeskåret til indsamlingen her via en donation fra F.C. København - dette er det fulde hammerslagsbeløb plus salærer og gebyrer, som doneres af Lauritz.com.

Trøjerne leveres til vindende bud via Lauritz.com. 

Fakta om SMILfonden 
SMILfonden er en velgørende forening, hvis vision er at give børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser et bedre liv. Det gør de ved at give børnene samt deres familier en pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter. SMILfonden omfavner alle børn og deres familier, og er til stede med kreative værksteder (SMILET) både i København og i Århus.  

LÆS MERE OM SMILFONDEN HER