Robert Skov

Skov ser frem mod Slavia: Vi glæder os helt vildt!

Brandvarme Robert Skov er klar til endnu en vigtig kamp og endnu en fed europæisk aften, når Slavia Prag besøger Telia Parken på torsdag. 

"Vi kom super fint i gang efter landsholdspausen med sejren i Vejle. Selvom vi var i problemer og startede kampen dårligt, så beviste vi, at vi er vokset som hold og har lært meget. Nu glæder vi os helt vildt til kampen på torsdag," siger Robert Skov. 

Med fire point mod Zenit og Bordeaux er vi kommet godt fra land i gruppespillet, og det gør ikke kampen mod Slavia mindre interessant.

"Det er sådan en kamp, hvor en sejr virkelig kan tage os et stort skridt i jagten på at komme videre fra gruppen. Vores præstationer mod Zenit og Bordeaux har været rigtig solide, og med vores egne fans i ryggen er jeg sikker på, at vi kan levere endnu en fed europæisk aften," siger Robert Skov. 

>> Find din plads til kampen

Mod Vejle scorede Robert for femte kamp i træk, og han er nu oppe på imponerende ni sæsonmål.

"Personligt er jeg inde i en rigtig god periode. Jeg har fået virkelig meget tillid fra Ståle og mine holdkammerater, og det er skønt at kunne betale tilbage. Boldene går i mål for tiden, og det nyder jeg selvfølgelig, men jeg er også bevidst om, at det kræver hårdt arbejde at bevare den gode form. Og så stræber jeg hele tiden efter at blive endnu bedre," siger han.