Robert Skov jubler foran Sektion 12

Skov klar til ny bane og ny trøje mod AGF: Det bliver fremragende! 

Når spillerne fredag kl 19 går på banen til sæsonens første hjemmekamp, bliver det ikke bare på et helt nyt græstæppe, men også iklædt en helt ny hjemmetrøje

Op til kampen mod AGF glæder sidste sæsons suveræne topscorer Robert Skov sig til at trække endnu en lækker trøje over hovedet. 

”En ny trøje symboliserer en ny sæson og en ny start. Nu kom vi godt fra land i Odense, og det skal vi fortsætte på hjemmebane, for vi har et mesterskab, vi skal ud og forsvare” siger Robert Skov, der sammen med holdkammeraterne onsdag var til photoshoot i den nye trøje. 

”Det er en super flot trøje med nogle rigtig fede detaljer, som man måske ikke lige ser ved første øjekast. Vi har en historie for at have nogle flotte trøjer, og det synes jeg bestemt også, at vi får til denne sæson – ikke bare efter danske standarter, men også hvis man sammenligner os med klubber rundt omkring i Europa,” siger Robert Skov.  

Altid specielt på hjemmebane
Fredagens hjemmekamp mod AGF bliver første opgave i Telia Parken siden guldfesten mod FC Nordsjælland i slutningen af maj. Og med en strålende vejrudsigt og modstand fra landets næststørste by er der lagt op til en fed hjemmepremiere, mener Robert Skov. 

”Det bliver fremragende. Vi glæder os rigtig meget til at komme ind i Telia Parken igen og spille foran vores fans – det bliver dejligt! Der var mange med i Odense, men det er altid specielt på hjemmebane og ekstra specielt i den nye trøje,” siger han.

”Det er altid nogle fede kampe mod AGF med gang i den på tribunerne, så det er en god måde at starte hjemmebanesæsonen på,” siger Skov.

>> Vær med hele vejen med et sæsonkort eller abonnement

>> Fredagsfest - KØBENHAVN vs AARHUS - find din plads her 

>> Forudbestil den nye hjemmetrøje her