Aleksey Miranchuk og Yuri Semin

Semin: FCK har mere europæisk erfaring

Lokomotiv Moskva holdt også et kort pressemøde inden de her til aften trænede på Telia Parkens grønsvær, og her deltog træner Yuri Semin sammen med den stærke midtbanespiller Aleksey Miranchuk, der er holdets aktuelle topscorer i den russiske liga.

Miranchuk blev bl.a. spurgt, om Lokomotiv forventede at kunne spille deres sædvanlige spil mod et skandinavisk hold.

- Vi er vant til at spille hurtigt, og det mener jeg ikke bør blive noget problem her, hvor de vander banen efter behov, svarede Miranchuk.

En russisk journalist ville også høre, om han havde set FCK's kampe mod Rubin Kazan, men det havde Miranchuk dog ikke - men han havde fået fortalt om kampene, som ligger tilbage i 2010, hvor vi mødtes i Champions League-gruppespillet.

Han var heller ikke meget for at fremhæve enkelte FCK-spillere:

- Vi vil bestræbe os på at spille vores eget spil, men vi ved, at det er et hold, der elsker en god fight. Vi har haft god tid til at studere dem, og vi føler os optimistiske inden kampen, sagde han.

Den erfarne træner Semin gled af på et spørgsmål om skadede spillere og konstaterede blot, at alle der er med i København er friske og raske, og at det var for tidligt at sige noget om, hvem der skulle med i den endelige trup.

Til gengæld ville han gerne medgive, at københavnerne er mere erfarne i international sammenhæng end hans eget mandskab, men han var også godt klar over forventningerne til holdet.

- Der er to russiske hold, der har vundet Europa League (CSKA i 2005 og Zenit i 2008), så der hviler et stort ansvar på os. Men okay, måske er FCK små favoritter på hjemmebane, men lad os nu se, hvad det bliver til, lød det fra Semin, inden der blev rundet af på pressemødet.

Torsdag aften kan han og holdet forvente opbakning fra ca. 300 russiske fans, men mange er herboende russere, mens det formentlig kun er et mindre antal, der har taget hele turen fra Moskva. 

>> Læs mere om den russiske trænerlegende her

>> Køb billet til kampen her