Federico Santander

Santander: Vi skal have en sejr mod OB

Federico Santander fik en pause, da vi mødte Atlético Madrid, men vender tilbage til truppen igen til søndagens kamp mod OB. Den store angriber ser frem til den vigtige opgave kl. 18 i Telia Parken:

“Vi skal have nogle sejre, og det starter mod OB på søndag. Vi er alle meget motiverede for at lave en god præstation foran vores fans, og jeg er sikker på, at man vil se et hårdtarbejdende FCK-hold, der gør alt, hvad vi kan for at få en sejr." 

"Vi er i en periode med mange kampe lige nu, og det er vigtigt at vi har hundrede procents koncentration om hver af dem. Derfor tænker vi hele tiden kun på den næste opgave,” siger Santander, der mod FC Midtjylland spillede sin første hele kamp siden han kom tilbage fra den skade han fik i august.

“Det har været godt for mig at komme tilbage i kamp, og min form bliver hele tiden bedre. Jeg har stadig masser af hårdt arbejde foran mig før jeg er i topform, men jeg er på rette vej, og trænerne og sundhedsstaben hjælper mig meget. Jeg er bare glad for, at jeg igen er i stand til at hjælpe holdet i en vigtig tid, og det vil jeg gøre alt for igen på søndag,” siger Santander.

>> Tilskuerinfo om FCK-OB