Roland: - Vi måtte arbejde hårdt

Roland skuffet - og rystet

af Torkil Fosdal

- Vi er altid skuffede, når vi har tabt en kamp, og i dag må vi bare erkende, at det ikke var godt nok, sagde cheftræner Roland Nilsson efter 1-2-nederlaget på Brøndby Stadion. - Brøndby ville mere, især i nærkampene, så de får et lille overtag, og så skal vi være endnu bedre i vores spil. Det lykkedes ikke i dag, så vi må bare gratulere Brøndby med de tre point.

Ud over skuffelsen over nederlaget var cheftræneren og holdkammeraterne også stadig rystede over den situation, der tvang holdet til at rokere om i bagkæden efter bare få minutters spil. Peter Larsson – der var med i stedet for Sölvi Ottesen, der ikke var helt klar til kamp og derfor blev sparet – blev stemplet hårdt på højre ankel af Martin Bernburg, der kom med knopperne forrest, da den svenske stopper lagde an til at sparke bolden frem ad banen.

- Det var en meget grim tackling, og det er ikke sjovt at stå ude på sidelinien og se på et 10 centimeter langt sår, hvor der er åbent helt ind til knoglen. Jeg bliver simpelthen så forbandet, når den slags ikke får konsekvenser, og det et rent tilfælde, at Peter ikke brækker noget. Nu måtte han sys med 8 sting, og vi ved ikke, hvornår han er klar til at spille igen.

Med tre stoppere på skadelisten rykkede Lars Jacobsen ind ved siden af Ragnar Sigurdsson, og selv om cheftræneren ikke ville bebrejde nogen noget, lagde han ikke skjul på konsekvenserne.

- Lars gør det udmærket på den plads, men det er klart, at vi kommer til at mange noget højde og tyngde, og det udnytter Brøndby maksimalt ved straks at begynde at slå langt bolde og tidlige indlæg mod Lars’ side. Det får også betydning ved 1-0-målet, hvor vi ikke får markeret alle deres store folk, og så er Goodson også stærk i de situationer. Nu må vi bare lægge kampen bag os og se fremad. Vi håber jo, at det ikke er så slemt med Larsson, men vi jo bare arbejde på træningsbanen med at indarbejde en firekæde til næste kamp

Peter Larsson selv var ved rimeligt godt mod efter kampen og kunne godt støtte lidt på foden, men han ville ikke sætte tid på, hvornår han er klar til kamp igen. Men han regnede ikke selv med, at skaden ville holde ham ude længe.

En spiller, der ved alt om at lange skadepauser, er Martin Vingaard, og han var trods nederlaget meget glad over at have fået comeback i dag efter at have siddet ude siden Chelsea-kampen i marts:

- Jeg godt kunne have ønsket mig et andet resultat, men det overskygger ikke glæden ved at være tilbage igen. Det er en stor dag for mig, og jeg har en superfølelse i kroppen. Jeg føler mig godt tilpas fysisk, men jeg mangler selvfølgelig spilleminutter og kampe i benene. Det håber jeg, at jeg kan få i løbet af efteråret.

Næste chance for Vingaard & co. bliver allerede på torsdag, når løverne møder Nordsjælland i pokalkvartfinalen. Her er Santin også klar, efter han sad ude med karantæne i dag, men næste søndag mod HB Køge må N'Doye en tur i straffeboksen efter et gult kort i eftermiddag.


Lars Jacobsen: En lige kamp, som vi også kunne have vundet

- Jeg synes, det var en lige kamp, som vi også kunne have vundet, men nu faldt den ud til deres fordel. Vi må bare erkende, at vi ikke var dygtige nok i dag. Og selvfølgelig betyder det også noget, at vi mister Larsson så tidligt om må omrokere i forsvaret.


Martin Vingaard: Ikke verdens undergang

- Ligesom sidst vi mødtes herude i ligaen blev det en meget lige kamp. Sidst var det os, der afgjorde til sidst, men denne gang var det dem, der trak det længste strå. Vi har tabt en fodboldkamp, men det er jo ikke verdens undergang. Og heldigvis skal vi snart spille igen, vi har stadig mange kampe her i efteråret i ligaen, pokalen og Europa League.


Peter Larsson: Blev syet med 8 sting

- Der kommer en Brøndby-spiller i fuld fart med knopperne forrest og rammer mig på foden, og det var et ret dybt sår, som måtte syes med 8 sting. Men lige her bagefter har jeg det egentlig okay og kan godt støtte lidt på den. Jeg ved ikke, hvornår jeg kan spille igen, men jeg heldigvis ikke, det varer så længe.


Morten Nordstrand: Meget stillingskrig

- Det blev en kamp, hvor det var som om begge hold prøvede at gøre det svært for hinanden. Derfor blev det meget stillingskrig og uden så mange åbne målchancer, og det var vel en kamp, der lige så godt kunne være sluttet 1-1.