Stefan Madsen og Jannick Breuning
Stefan Madsen og Jannick Breuning

Rokader i trænerteamet

Rollerne er ændret i førsteholdets trænerteam:

  • Jannick Breuning bliver fast medlem i en assisterende rolle for Jess Thorup
  • Stefan Madsen bliver ny Player Development Coach for vores U19-hold i talentafdelingen
  • Hjalte Nørregaard fortsætter som midlertidig første assistent på førsteholdet, indtil en ny er på plads.

”Vi synes, at det her er en rigtig god løsning for både førsteholdet og talentafdelingen," siger William Kvist.

"Jannick har i en årrække gjort det rigtigt godt i FCK Talent og har også bidraget meget i den seneste tid omkring førsteholdet, så vi er glade for, at han er klar på den nye udfordring."

"Vi er også meget tilfredse med, at Stefan har takket ja til sin nye rolle, som bliver utrolig vigtig i forhold til samarbejdet mellem talentafdelingen og førsteholdet. Her har Stefan store kompetencer, som kommer de unge spillere på kanten af førsteholdet til gode."

"Stefan har ydet en stor virkelig indsats omkring førsteholdet, og han kommer heldigvis også ofte til at være en del af hverdagen her i sin nye funktion,” siger William Kvist.
 
Talentafdelingen glæder sig også over den nye konstellation:
 
”Vi får en stor kapacitet tilknyttet i Stefan, som kommer til at have en central rolle i vores arbejde med at integrere U19 og førstehold endnu bedre," siger talentchef Sune Smith-Nielsen.

"Stefan ved om nogen, hvad talenterne skal kunne leve op til for at tage skridtet til førsteholdet. Det kommer os helt sikkert til gode."

"I forhold til Jannick, så er vi stolte over, at vi ikke kun uddanner spillere til FCKs Superligatrup, men også udvikler trænere og ledere til klubbens øverste hylde,” siger Sune Smith-Nielsen.
 
Du finder oversigten over Fodboldafdelingens organisation her.