Reserveturneringen: FCK-Farum 3-2

Her til eftermiddag spillede F.C. Københavns reserver mod Farums ditto. Kampen endte 3-2 til FCK efter en dramatisk afslutning.

Jesper Bech

Reserver: Thomas Villadsen, Martin Bergvold og William Kvist.

F.C. København kom foran 1-0 efter godt 20 minutter spil. Målscoreren var Jeppe Brandrup. Farum fik udlignet efter cirka 25 minutter, mens Christian Lønstrup kunne bringe FCK foran 2-1 kort inde i anden halvleg. Farums reserver kom dog tilbage og fik udlignet tre minutter før tid, men endnu engang var det Lønstrup der scorede i sidste minut, og derved sikrede han sejren på 3-2. Målet til 3-2 var ganske enkelt en perle, da Lønstrup fik chippet bolden over målmanden og over i det ene målhjørne.

- Jeg spillede 90 minutter og alt gik fint. Så scorer jeg samtidig to mål, så kan man jo ikke bede om mere. Nu må vi se tiden an, men vi skal også passe på med ikke at blive for overgearet selvom det gik fint i dag, siger Christian Lønstrup til FCK.DK.