Mohamed Daramy

Reserveliga: 1-1 mod Lyngby

Solen skinnede over Frederiksberg, hvor et par hundrede tilskuere mødte frem i dag for at se reserveligakampen mod Lyngby, som sluttede 1-1 efter vi førte 1-0 ved pausen.

Der var fint tempo og god energi i de første 45 minutter, som vi dominerede fint, og hvor der i øvrigt var et glædeligt comeback til Nicolaj Thomsen efter hans skadepause.

Nicolaj Thomsen


Allerede efter 12 minutter var Bendtner meget tæt på at bringe os foran, da han kastede sig frem til et indlæg fra Pep Biel til fjerneste stolpe, men hans hovedstød gik tæt forbi og i sidenettet.

I stedet bragte Mohamed Daramy os foran efter 20 minutters spil, da han opfangede en Lyngby-fejlaflevering og udplacerede Frederik Schram i Lyngby-målet. (Som i parentes bemærket havde sin målmandstræner, vores tidligere keeper Thomas Villadsen, som reservemålmand i dag.)

Lidt efter spillede Daramy Falk til skud i feltet med en lækker hælaflevering, men Falk sendte den gode mulighed lige over det ene målhjørne.

Omkring den halve time kom Bendtner højt til vejrs på et indlæg tæt under mål, men denne gang gik hovedstødet lige over mål.

Lyngby forsøgte, som så mange andre i disse tider, at hjælpe os lidt på vej, når den sidste skarphed mangler, men kiksede med få centimeter, da en forsvarer hamrede et indlæg på egen overligger!

Til gengæld kom de ikke til meget i den anden ende, men et enkelt skud forbi mål blev det dog til inden pausen, hvor Bjelland planmæssigt udgik og overlad anførerbindet til Falk, mens Valdemar Lund Jensen kom ind i centerforsvaret.

Ligesom keeper Mohammad Hassan var det hans første seniorminutter, mens venstre back William Maretti også fik en lille halv time, da vi senest spillede reserveliga mod Lyngby.

Hassan havde ikke meget at lave før pausen, hvor Maretti til gengæld viste sig fint frem og gik med i flere gode offensive aktioner, men de to var til gengæld involveret i Lyngbys udligning efter 53 minutter, da André Riel stjal bolden og puttede den i tom kasse.

Midt i 2. halvleg kom de lidt mere rutinerede U19-spillere Sebastian Fischer, Jonathan Canto og Tobias Pedersen for Papagiannopoulos, Stage og Thomsen, og Lyngby skiftede efterhånden også en del ud, og det bryder jo altid lidt af rytmen i holdene.

Bendtner var dog igen tæt på, at Pep Biel smed et fladt indlæg ind foran, men han kom lige en anelse for sent, og 20 minutter før tid var han decideret uheldig, da han blev godt spillet fri af Daramy og Pep Biel, men tre mand kastede sig desperate ned og blokerede hans udmærkede skud, som ellers havde vej mod netmaskerne.

Lyngby havde også et par afslutninger - en lige på Hassan og en lige forbi - og i sidste minut var de tæt på at stjæle sejren, men Hassan forsvarede sit mål godt, efter Daramy og Tobias Pedersen også havde været lige ved at nå frem til noget med et par gennembrud i den anden ende.
 

Torsdag den 10. oktober 2019, kl. 13.00
F.C. KØBENHAVN-LYNGBY 1-1 (1-0)
19.: 1-0 Mohamed Daramy
53.: 1-1 André Riel
Ca. 200 tilskuere. Dommer: Patrick Stenzel Rasmussen

51 Mohammad Hassan - 2 Guillermo Varela, 4 Sotirios Papagiannopoulos (63.: 54 Sebastian Fischer), 5 Andreas Bjelland (46.: 49 Valdemar Lund Jensen), 48 William Maretti – 16 Pep Biel, 33 Rasmus Falk, 6 Jens Stage (63.: 52 Jonathan Canto), 8 Nicolaj Thomsen (63.: 40 Tobias Pedersen) - 11 Mohamed Daramy, 32 Nicklas Bendtner

Ikke benyttet: 41 Simon Rossil, 55 Gabriel Johansen