Remmer - nyt ansigt i startopstillingen

Remmer - nyt ansigt i startopstillingen

I gårsdagens opgør mod Esbjerg fB var der et nyt ansigt i start-11’eren. Christoffer Remmer er en årgang 93’er, der oftest slår sine folder på U19-holdet, men i går fik han med trøjenummer 34 sin første optræden blandt de 11 startende FCK-spillere.

Af Jan Eliassen
FCK.DK fik et hurtigt interview med Christoffer Remmer i pausen i kampen mod Esbjerg fB.

Det var første gang du fik en plads i startopstillingen, ikke sandt?

- Jeg har tidligere fået lidt spilletid i et par andre træningskampe, men er ikke før startet inde, så jo – det var første gang jeg var i startopstillingen, og det var rigtigt fedt at prøve. Men det var også godt at have en spiller som Sølvi Ottesen ved sin side, for han hjælper en rigtig meget, blandt andet ved at hjælpe godt til med lyd…

Du skal vel bare suge erfaring til dig i sådan en kamp her?

- Ganske sandt.  Jeg lærer jo hele tiden nyt af kampe som i dag, blandt andet fordi de jo spilles i et helt andet tempo, end hvad jeg er vant til.

- Jeg synes de første 45 minutter gik meget godt. Vi havde bolden rigtig meget af tiden, og fik også flyttet vores bagkæde rigtig fint rundt. Samtidig fik vi skabt en del chancer oppe foran – og fik jo også scoret to mål.

Hvad gik der galt ved deres scoring?

- Ved deres scoring fik vi ikke lukket godt nok af, og vi kom ikke tæt nok på dem – og så slap en af deres (Mikkel Agger, red) igennem og fik desværre reduceret til 1-2.

Afslutningsvis udtrykte Christoffer Remmer dog tro på, at ”det nye hold” i kampens 2. halvleg nok skulle klare paragrafferne:

- Ja, jeg tror da helt sikkert at vi ender med at vinde kampen.

Og det havde han så ganske ret i, for i de sidste 45 minutter scorede F.C. København som bekendt yderligere tre gange, først ved Morten Nordstrand, så ved Pape Pate Diouf og til sidst var Nordstrand atter på pletten, og dermed endte Løverne med at vinde en fortjent og sikker 5-1 sejr.