Orri Óskarsson

Rekordsejr: 9-0 i Aarhus

Løverne kom aldrig i pokalproblemer med IF Lyseng og er sikkert videre til 4. runde med en 9-0-sejr - vores største nogensinde i alle turneringer.

Der var kun spillet tre minutter, da Noah Sahsah løb fri af bagkæden på en lang Vavro-fremlægning, rundede keeperen og åbnede målfesten med sin første scoring for førsteholdet.

Inden der var gået et kvarter øgede Elyounoussi og Óskarsson, og efter 20 minutter gjorde Oskarsson det til 4-0.

Det blev 5-0 i 28. minut, da Roony hamrede bolden op i krydset, og vi havde chancer til endnu mere inden pausen.

Fra 2. halvlegs start fik Mateo Tanlongo debut, da han, Lerager og Larsson afløste Claesson, Elyounoussi og Oskarsson.

Vi sad stadig fuldstændig på kampen, men kom ikke lige så let til de helt store chancer.

Midt i halvlegen fik vi endnu en debutant, da 17-årige Victor Froholdt afløste Roony Bardghji, og blandt de øvrige indskiftede sørgede Lukas Lerager for yderligere to mål i de sidste ti minutter, inden Froholdt i 90. minut sørgede for 8-0.

Denis Vavro sluttede målfesten ved at banke et frispark ind til 9-0 i sidste minut af tillægstiden

Det er dermed vores største sejr nogensinde i alle turneringer - den hidtil største var 7-0 hjemme over Cliftonville i UEFA Cup'en for 15 år siden.