Noah Sahsah

Neestrup: Meget professionelt stykke arbejde

Det trak op til en storsejr, da vi førte 5-0 efter mindre end en halv time, og den kom også i de sidste minutter af kampen, da vi nåede helt op 9-0.

Men betyder en rekord noget for cheftræner Jacob Neestrup?

"Ja, det gør det da, for det betyder, at vi har leveret et professionelt stykke arbejde!"

"Vi åbner kampen stærkt, vi vil vinde, vi gør det vi skal, specielt i 1. halvleg, og også mod slutningen af kampen, så jeg er meget tilfreds med spillernes engagement og professionalisme."

"Så lever jeg også med, at der var perioder i 2. halvleg, hvor vi måske ikke var helt oppe i samme gear, men sådan er det engang imellem. Langt hovedparten af kampen gør vi det, vi skal."

"Det er ikke så ofte, vi har lukket de her tidligt pokalkampe tidligt på den måde, vi gør i dag, men det var vigtigt for os, og det var også derfor vi stillede med et stærkt hold. Så slap vi for at skulle jage og bruge unødigt mange kræfter længere henne i kampen."

"Så var det også fedt at se de to debutanter i dag, og nu skal de bare vise, at der er mere efter det her. Mateo er allerede i førsteholdstruppen, og Victor er en spiller, som i lang tid har gjort det godt for U19. Han er et stort talent, som vi tror meget på, og som vi helt sikkert kommer til at se mere tid."

"Også dejligt at Sahsah fik scoret sit første mål og leverede rigtig godt i dag, så alt i alt var der meget at glæde sig over. Vi fik heller ingen skader, så de udskiftninger vi foretog undervejs var ikke af den årsag," forsikrede Jacob Neestrup til sidst.