Rekordfart på sæsonkort og abonnement - 10.500 har sikret sig plads

På rekordtid har mere end 10.500 F.C. Københavnere allerede sikret sig en fast plads i Parken til næste sæson, kun fire dage efter, at salg og gentegning blev skudt i gang. Sidste år tog det 21 dage at nå de 10.500 sæsonkort.
 
Kommerciel direktør Jacob Lauesen er imponeret:
 
“Det er en stærk start vi har fået på sæsonkortsalget. Vi er meget imponerede over den flotte opbakning, som klubben nyder efter en hård sæson."

"Det vidner om en god relation, fans og klub imellem, og at vi sammen har fået skabt en stærk fast kerne af københavnere, som holder af F.C. København. Den loyale kerne skal vi nu bruge tiden på at udbygge yderligere, så vi sammen kan få skabt de mest fantastiske oplevelser i Parken,” siger Jacob Lauesen.
 
Salget er buldret frem på alle tribuner, men specielt på Sektion 12 (B-tribunen) ser salget utrolig flot ud, hvor man på blot 24 timer, allerede havde slået sidste års rekord for antal solgte sæsonkort og abonnementer. Vi ser også, at de loyale fangrupper på C-tribunen gentegner platin i stor stil.

Læs mere om sæsonkort og abonnement lige her

Gentegningsfristen er fredag 11. juni 2021 kl. 12:00
Alle nuværende sæsonkortholdere har stadig deres faste plads reserveret samt 10% rabat frem til fristen, herefter frigives alle ikke-gentegnede pladser.

>> Behold din faste plads i Parken

Abonnenter er allerede klar til den nye sæson og skal ikke foretage sig yderligere.