Reaktioner på 3-1-sejren i Silkeborg

Reaktioner på 3-1-sejren i Silkeborg

Andreas Cornelius:
- Vi spiller en fin kamp i dag, især i 1. halvleg, og jeg synes selv jeg skulle have haft et straffe, da jeg bliver skubbet i ryggen i feltet, men jeg prøver i første omgang at holde balancen og få afsluttet. I 2. halvleg kommer de lidt heldigt foran, da de får et skud rettet af. Men vi får igen vist, at vi er stærke ved at komme tilbage i kampen og score tre mål. Nu skal vi gøre arbejdet færdig i slutspillet, og vi er godt på vej.

Ludwig Augustinsson:
- Jeg ved egentlig ikke rigtig hvad der sker for os i begyndelsen af 2. halvleg, hvor de kommer tilbage i kampen og får scoret, men jeg synes ikke, det er fordi vi er trætte. Det viser vi jo også til sidst, hvor vi får vendt kampen og scoret tre gange, men selvfølgelig får vi også tilført ny energi ved at sætte tre gode spillere ind.

William Kvist:
- Vi viser høj moral i dag og god koncentration ved at komme tilbage i kampen, så vi er der hvor vi gerne vil være, nu hvor slutspillet begynder. Vi ser primært på vores egne præstationer og ikke så meget på de andre hold, og sådan en dag som i dag glæder vi os over, at vi viser både kvalitet og vinderkultur.

Peter Ankersen:
- Det er en fantastisk sæson, vi har haft hidtil, og jeg tror vores europæiske succes også har hjulpet os i Superligaen. Det er svært lige at nævne én ting, der gør at vi fører klart, det er sådan lidt af det hele, synes jeg. Vi har en god og bred trup, og Ståle har været god til at finde balancen i hvor meget der skal roteres. I dag får vi også ny energi efter indskiftningerne, og det er med til at vinde kampen og sikre sejren.