Reaktioner: Mere vildskab efter pausen

Viktor Fischer
"Vi spiller en god 2. halvleg, hvor vi får flyttet bolden bedre rundt. Vi har dog problemer med de defensive dødbolde, hvor det bliver lidt for farligt. Men vores spil var fint, og ingen tvivl om, at vi var det bedste hold i dag. Jeg skulle nok selv have scoret et eller to mål mere, men det var nu engang en fortjent sejr. Vi skulle dog have lukket kampen noget før, så vi havde kunnet kontrollere sejren i hus til sidst."

Federico Santander
"De første 20 minutter var rigtig gode, men så mister vi noget power - og de får desværre udlignet. Men efter pausen spiller vi igen godt, vi får skabt en hel del chancer, og vi ender også med at få de tre meget vigtige point". 

Jonas Wind
"Det var helt klart en fortjent sejr, men vi skulle have lukket kampen meget tidligere. Det endte jo med, at blive lidt for spændende til sidst. Men i det sidste ende, var det nu engang helt fortjent, at det i dag blev os, der trak det længste strå og hev de tre point i land".

Rasmus Falk
"Det var tre vigtige point vi fik. Vi spiller i lange perioder rigtig godt, og specielt de første 20-25 minutter i 1. halvleg var fantastiske. Men herefter er det lidt som om, at vi stopper med at spille. Vi lukker desværre et mål ind på en dødbold, og det ærgrer mig. Efter pausen kommer vi ud med meget mere vildskab, vi jagter sejren, vi finder vores gode spil frem igen - og vi ender også med at få de tre meget vigtige point".