Jonas Wind

Reaktioner fra Stage, Ankersen og Wind

Jens Stage
”Vi viste god energi allerede fra første minut og fik den start, vi havde ønsket. Det var dejligt, for vi skyldte også fansene lidt efter de seneste kampe. Og så fik vi mange af de unge på banen i dag, og de havde meget at byde ind med og viste det også i dag.”

”Jeg synes, at Pep og jeg supplerede hinanden fint på midten. Det var en lidt anden rolle, end jeg har haft de seneste kampe, men jeg havde stadig mulighed for at lave nogle dybdeløb engang imellem, og det gav jo også et mål. Men det er også som om, de altid kommer lidt lettere, når man allerede har lavet et par stykker…”

Peter Ankersen
”Vi viste i dag, det som vi selv forventer af os selv, og især her i Parken. Vi fulgte gameplanen fuldstændig, og også de der kom ind i løbet af kampen gjorde det flot.”

Jonas Wind
”Det var dejligt at kunne give noget tilbage til fansene, og ja… jeg kunne hellere ikke lade være med lige at jonglere lidt til sidst.”

”Og jeg løb jo og følte mig som en af de gamle, for selv om jeg kun er 22, er jeg jo en af de erfarne. Især en dag som i dag, hvor vi jo næsten spillede med et halvt U19-hold.”

”Straffesparket var jeg ikke nervøs ved, selv om jeg brændte sidst, og den sad jo også, som den skulle…”