Debut til Pep Biel

Reaktioner fra spillerne: Vi måtte fighte den hjem

Jonas Wind
"Jeg er selvfølgelig glad og stolt over de to Superliga-priser, jeg fik overrakt inden kampen. Det er et stort cadeau til mig og holdet, for hvis vi nu havde tabt de første tre kampe, var jeg nok ikke blevet nomineret..."

"I dag kunne vi have afgjort den før pausen, men måtte alligevel fighte den hjem efter det flotte mål af Jens Stage til 2-1."

>> Månedens Spiller og Månedens unge spiller

Pep Biel
"Mit første indtryk af mødet med dansk fodbold er, at der var en god stemning på stadion, og at der blev spillet hurtigt fodbold. Men det passede mig fint. Jeg havde et skud tæt forbi med højre til sidst, men ellers er venstre foden min bedste."

Victor Nilsson
"Jeg er faldet fint til i truppen og i spillet på banen, og det hjælper selvfølgelig, at vi spiller mange kampe i øjeblikket. Men der er da stadig nogle ting, jeg skal arbejde med i bagkæden."

Viktor Fischer
"Vi dummer os ved ikke at score på de mange chancer i 1. Halvleg, og så lugter sønderjyderne jo blod. Derfor blev det præcis så svært, som vi havde forventet, men det er også høj kvalitet at vinde sådan en kamp."

Carlo Holse
"Det var det, man kan kalde en arbejdssejr, hvor vi måtte slide hårdt for det efter pausen. Mit samspil med Varela bliver bedre og bedre, selv om sproget stadig er lidt en udfordring, men især i 1. halvleg kom vi til meget i vores side."