Jens Stage scorer sit første FCK-mål

Ståle: Fantastisk første halve time

Det trak op til en større afklapsning af sønderjyderne i den første del af kampen, men siden måtte vi alligevel kæmpe hårdt for sejren.

"Vi spillede fantastisk i den første halve times tid og skabte 4-5 kæmpe chancer, ligesom Jonas nok burde have haft et straffespark," sagde Ståle efter 2-1-sejren.

"Men jeg er ikke så bekymret, for vores angribere har scoret mange mål hidtil i sæsonen."

"I dag spiller vi med to årgang 99'ere i Jonas og Carlo, som tydeligvis kender hinanden godt fra Talentafdelingen. Carlo har også fået mere hår på brystet efter sit ophold i Esbjerg, og han og Jonas har en god indbyrdes forståelse fra årene i Talentafdelingen."

"Desværre begyndte Falk at mærke lidt til sin skade, og da det ikke blev bedre frem mod pausen, måtte han udgå. Han betyder meget, når vi skal spille i små rum og vende spille hurtigt."

"Efter pausen kom vi hurtigt foran efter deres udligning, og ellers har de ikke så meget resten af kampen, som vi vinder helt fortjent."

"Pep Biel nåede at gøre et fint indtryk, han er boldsikker og spillede fornuftigt efter kun at have trænet med en enkelt gang i går," sluttede Ståle.

Søndag står den på restitutionstræning, inden holdet mandag formiddag flyver til Beograd og lader op til udekampen mod Røde Stjerne tirsdag aften.