Kevin Diks

Reaktioner fra Diks, Wind og Grabara

Kevin Diks - på tavlen for anden kamp i træk
”Efter vores første kampe synes jeg, at vi har fundet ind i en god rytme på holdet, og så fightede vi også som et hold i dag. En rigtig god indsats af hele holdet, og for mit eget vedkommende har jeg haft let ved at falde ind på holdet med så mange gode spillere omkring mig.”

>> Ses vi til Derby på søndag?

Jonas Wind - mål og første startplads
”Det var dejligt at starte inde igen og få en masse spilleminutter efter jeg fik et lille setback i opstarten. Det var en rigtig god sejr for os, og selvfølgelig var det også dejligt at få scoret. Og ikke mindst mærke den fede kulisse, som fansene skabte. Det er sådan fodbold skal være.”

Kamil Grabara - tredje clean sheet i træk
”Dejligt med clean sheet for tredje kamp i træk. Jeg synes, vi forsvarede os godt som hold, for selvfølgelig kan vi ikke helt undgå, at de kommer til chancer i kampen, men spillere som Zeca og Khocholava blokerede flere skud. Med hensyn til det underkendte mål, så følte jeg mig sikker på, at dommeren ville annullere det, når han så det på VAR, for jeg havde kontrol over bolden, indtil modstanderen rammer mig, med armen tror jeg nok det var.”