Reaktioner efter 1-0 sejren

Mathias 'Zanka' Jørgensen
- Det var fint! Ikke så meget mere at sige om den kamp. Vi skulle have lukket kampen noget før, men mon ikke at Nicolai gemmer et mål til på torsdag. Men fortjent sejr til os! 

Christian Poulsen 
- Det at være retur i Telia Parken, og endnu bedre at det er med en sejr og tre vigtige point. Godt at slå nummer tre i rækken, specielt fordi FC Midtjylland og Brøndby IF også vandt, så en vigtig sejr for os! 

Tom Høgli 
- Jo, jeg synes der er straffespark. Jeg har ikke set den, men han hiver mig i trøjen og jeg kommer ud af balance. Alt i alt en fin kamp, vi prøvede at komme til indlæg – og jeg synes det i det store hele lykkedes rent offensivt – men naturligvis også defensivt. Skønt med en sejr! 

Claudemir 
- Holdet spillede godt, vi fik scoret et mål og havde vel en 5-6 store chancer i resten af kampen. Vigtigt med de tre point, og for os gælder det om at fortsætte det vi har gang i, for vi ser stærke ud. Til sidst får vi Christian Poulsen og Delaney ind, de hjælper os, og i det hele taget får vi mere og mere selvtillid for tiden. 

Mikael Antonsson 
- En god sejr for os, 1-0 endte med at være rigeligt – men vi skulle nok have scoret et par mål mere. Men 1-0 er som sagt nok til at få tre point. Defensivt er vi gode og solide – og de kommer vel ikke frem til nogen chancer.