Pressen skrev

B.T.:

Alligevel tøver den lille norske midtbanemand ikke med at udråbe Sibusiso Zuma til den bedste angriber, han nogensinde har spillet med. »Som jeg ser det, kan han spille på et hvilket som helst hold i en hvilken som helst liga i Europa. Han kan nogen ting på egen hånd, som ikke ret mange andre kan,« siger Erik Mykland.
Rosen var velfortjent efter især en fremragende første halvleg af Sibusiso Zuma. Han var selv på pletten ved scoringen til 1-0 og lagde derudover op til to andre scoringer.
»Jeg er ved at være der. Jeg følte mig godt tilpas i dag, og nu skal jeg bare lære at slappe lidt af i kampene, så jeg kan holde mig helt oppe i omdrejninger.
Det gik fint, men jeg synes også, OB gjorde en fejl ved at spille på off-side. Det passede mig fint, at jeg kunne komme til at løbe med dem,« sagde dagens bedste FCK-mand, inden han lod sig hylde af 500 ellevilde FCK-fans efter kampen.
»Zuma, Zuma, Zuma. Genlød den taktfaste tiljublen af FCKernes darling. Og Zuma har lært lektien, for han kvitterede ved at sige: »Jeg nyder at være hos FCK, og jeg vil gerne blive.«Det fik løveflokken helt i ekstase.
Spørgsmålet er så, om Sibusiso Zuma får lov til det. På tilskuerpladserne var et hav af »scouts« fra blandt andre Manchester United. Og de må absolut have fået lyst til at se mere til driblemesteren efter opvisningen mod OB.
I første halvleg var Zuma her, der og alle vegne. Og især OBs veteran Michael Hemmingsen må være rundtosset endnu efter Zumas opvisning.
I anden halvleg slappede FCKerne mere af, og spillet blev mere lige. Alligevel var det ikke ufortjent, at Erik Mykland med årets flotteste scoring sluttede festen af til 4-0 på langskud. Oplægget kom selvfølglig fra Zuma?

Ekstra Bladet:

FCK's sydafrikanske stjerne Sibusiso Zuma var kampens helt store profil, da københavnerne søndag aften sendte OB hjem til Fyn med et 4-0-nederlag.

Zuma scorede selv kampens første mål efter 18. minutter og lagde derefter op til de tre sidste.

Thomas Røll kunne efter 28 minutter sende bolden i nettet bag en chanceløs Karim Zaza til 2-0, efter Zuma havde spillet ham fri.

Troben Sangild sendte hårdt presset bolden i eget net til 3-0, efter Zuma spillede Todi Jönson helt fri foran OB's mål.

I kampens 72. minut scorede den nyindkøbte playmaker nordmanden Erik Mykland sit første mål for Løverne, da han fra 25 meters afstand kanonerede bolden i nettet.

FC København halede dermed yderligere et par point ind på Brøndby, der måtte nøjes med 1-1 i Vejle. FCK er nu kun syv point efter Superligaens nummer et.

Onside.dk:

FC København - OB 4-0. En yderst veloplagt Sibusiso Zuma var her, der og allevegne, da han med én scoring og oplæg til resten af FC Københavns mål, var hovedmanden bag hovedstadsklubbens 4-0-sejr over OB.

OB-målmand Karim Zaza så ved kampens første mål ikke ud som om, han var kommet sig over den skade, han pådrog sig i torsdagens pokalkamp mod Randers Freja. Han kunne ikke holde et fladt langskud, og bolden trillede ud til Zuma, der kunne bringe FCK foran 1-0.

Tolv minutter senere gik Zuma igennem på venstre fløj og sendte en enkel tværpasning ind til Thomas Røll, der var gået med frem og havde let ved at øge til 2-0.

Det så meget identisk ud fire minutter før pausen, da Zuma igen gik igennem i venstre side og sendte en pasning ind til Todi Jönsson, der kunne score i et tomt mål. Færingen havde dog en så utrolig dårlig førstegangsberøring, at han kiksede. Heldigvis for ham kom Torben Sangild kurende tilbage og gled bolden i nettet til selvmål.

4-0-målet var sæsonens mål i Parken. Zuma gik endnu engang igennem i venstre side, spillede boldenm skråt tilbage til Erik Mykland, der fire meter uden for feltet knaldede bolden afsted med godt 120 km i timen. Bolden tog undersiden af overlæggeren og gik i mål. Dagens, månedens og muligvis sæsonens mål i Parken...