Pressen skrev

B.T.:

I en kamp fattig på åbne målchancer vandt Brøndby fortjent over et famlende FCK-hold.
Kampens betydning lå fra start tungest over FCK-spillerne, der med et nederlag ville komme hele ti point efter de blå/gule, og efter Ruben Baggers energimål i det 27. minut var Brøndby-sejren aldrig i fare.
Thomas Lindrups kontrascoring til 2-0 i tre minutters overtid var kun pynt på kagen i en kamp, hvor dommer Anders Mosegaard stjal hovedrollen med et hav af fejlkendelser og en udpræget mangel på overblik.

Ekstra Bladet:

FC København er fortsat langt fra forårets mesterspil.

På Brøndby Stadion lagde mestrene ud med passivt spil og uden den aggressivitet, der skal til at vinde et topbrag mod Brøndby.

Brøndby derimod viste helt andre takter. Med tempo i opspillet og kraft i nærkampene satte hjemmeholdet mestrene på plads fra kampens start.

Mads Jørgensen og Krister Nordin på midtbanen og Ruben Bagger og Peter Madsen i front udgjorde konstant en trussel for FCK-forsvaret.

25 minutter inde i opgøret fik Brøndby noget ud af anstrengelserne.

Ruben Bagger opfangede en løs aflevering fra Kim Madsen, og efter en skudfinte forbi Kim Madsen scorede Bagger sit sjette sæsonmål.

Magnus Kihlstedt i FCK-målet så absoluit ikke for god ud ved 1-0-målet.

Efter målet fortsatte Brøndby sit aggressive spil, mens FC København slet ikke var oppe i gear. Kun Todi Jónson ville kæmpe for sagen, mens Sibosisu Zuma lignede én, der hellere ville ligge på stranden i et eksotisk land.

I pausen må Niels-Christian Holmstrøm have talt med de helt store bogstaver, for det var et forvandlet FCK-hold, der kom ud til anden halvleg.

Mestrene gik længere frem på banen og pressede Brøndby, der til gengæld tilsvarende gik tilbage på banen for at forsvare føringen.

Trods overtaget i spil kom FCK ikke frem til de store chancer, og som kampen skred frem åbnede FC København forsvaret i forsøget på at komme frem til udligningen.

Ti minutter inde i anden halvleg fik Peter Madsen en friløber efter en god stikning fra Rafal Niznik, der netop udnyttede FCK's offensiv.

Men Peter Madsens kæmpechance blev flot pareret af Magnus Kihlstedt.

Anden halvleg fortsatte med FCK-pres og sporadiske Brøndby-angreb.

Og i dommerens overtid udnyttede Thomas Lindrup den megen plads til at score til slutresultatet 2-0.

Med sejren er Brøndby på førstepladsen nu ti point foran FC København, der er dumpet ned på femtepladsen.

Onside.dk:

Ruben Bagger og Thomas Lindrup blev matchvindere i det prestigefyldte arvefjende opgør.

Det blev ikke det sprudlende opgør vi er blevet forvænt med, når de to københavnerklubber mødes. I stedet blev det et opgør præget af taktik og forsigtighed. Men et opgør hvor Brøndby var klart bedst, så det var helt fortjent, at Ruben Bagger kunne bringe Brøndby foran efter 25. minutters spil.

Et udmærket energimål som FCK-keeper Magnus Kihlstedt må tage sin del af skylden for.

FC København kommer ikke rigtig frem til de helt store muligheder. I pausen får Niels Christian Holmstrøm pustet lidt mere vilje og tro ind i FCK- spillerne.

FC København pressede godt fra halvlegens start og kommer til et par udemærket afslutninger. Tættest på var Carsten Fredgaard.

I stedet er det indskiftede Thomas Lindrup, der på en lang pasning spurter fra FCK-forsvaret og gør det til 2-0 i dommerens overtid.

Jyllands Posten:

Brøndby IF forsætter i fuld fart kursen mod et dansk mesterskab.
Søndag gik det ud over ærkerivalerne, de danske mestre fra FC København, der blev sendt hjem fra "Fort Brøndby" med et 2-0 nederlag foran 28.116 tilskuere. Målene blev scoret af Ruben Bagger midt i første halvleg og indskiftede Thomas Lindrup i anden halvlegs overtid - og de to mål bragte Brøndby alene i spidsen af Superligaen i fodbold med 21 point, hele 10 mere end FCK på femtepladsen.
FC København vandt i sidste sæson alle tre opgør over Brøndby, men meget symptomatisk for de to klubbers sæsonstarter var det hjemmeholdet, der denne gang løb med sejren i en kamp, der kvalitetsmæssigt ikke nåede sidste sæsons afsluttende guldkamp?

Berlingske Tidende:

Brøndbys 1-0-føring er tre minutter gammel.
FC Københavnsk fandenivoldske færing Todi Jónsson sender en halvhård og flad aflevering på tværs af banen i retning mod anfører Christian Lønstrup. Bolden fortsætter ud over sidelinjen til indkast den anden vej.
Ikke fordi afleveringen ud mod højrekanten er umotiveret eller for den sags skyld unøjagtig. Men når en mand skal, skal han altså. Christian Lønstrup skulle bare binde det snørebånd i sine bukser. Så kan de ellers sende alle de afleveringer, det skal være i den retning. Og hvor er min hårbørste.
Et kort og på mange måder ligegyldigt forløb i en superligakamp, som havde så mange andre fikspunkter undervejs. Men når nu det er den første af sæsonens tre højdepunkter mellem ligaens notoriske publikumstræffere er signalet i den slags situationer ikke til at komme udenom.
Fordomme er til for at blive bekræftet, og det blev en af dem hos flertallet af næsten 29.000 tilskuere på Brøndby Stadion i går, da Christian Lønstrup besluttede sig for, at nu var det altså på høje tid at få bukserne sat i rette folder. Det grinede de meget af på lægterne den dag.
For FC København slæber også rundt på forretningsverdenens og forfængelighedens image i fodbold-Danmark, mens Brøndby bygger med arbejdshandsker og for murermesterens sponsorpenge. Sådan ifølge fordommenes overlevering?