Pressemøde med Thorup, Boilesen og Diks

Her kan du se og høre hele onsdagens pressemøde, hvor Jess Thorup, Nicolai Boilesen og Kevin Diks svarede på spørgsmål om torsdagens returkamp mod PSV.

Thorup forventer, at begge hold har evalueret meget på den første kamp og set på, hvad der kan og skal forbedres, og mon ikke begge hold gerne vil fastholde de offensive dyder og blot sørge for at lukke færre mål ind selv.

Boilesen var, som forsvarsspiller, i hvert mere tilfreds med søndagens 1-0-sejr i Herning, end med 4-4 i Eindhoven, så han så også frem til, at vi står bedre defensivt i morgen.

“Vi scorer jo nok heller ikke fem mål, hvis de scorer fire igen,” konstaterede han med et smil.

Kevin Diks kom på banen i 2. halvleg i Eindhoven og glædede sig over, at han også fik en hel kamp i søndags i Herning.

“Jeg har haft nogle bump i opstarten, så jeg trængte til 90 minutter,” sagde han. “Også selv om det var som venstre back, men jeg kender godt positionen og havde også Boile ved min side.”

Victor K ude - Khocholava tilbage
Det kunne godt tyde på et genvalg i morgen, for Thorup oplyste, at Victor Kristiansen ikke er klar, men har pådraget sin en forstrækning, der holder ham ude til efter landskamppausen.

Til gengæld er Khocholava tilbage i truppen efter at have trænet med de seneste dage, så vi har lidt flere strenge at spille på i forhold til den første kamp.

Trænet straffespark
Thorup bekræftede også, at der blev trænet straffespark i dag, for det kan jo vise sig nødvendigt at afgøre kampen fra 11-meter pletten. Men det foregår selvfølgelig under helt andre omstændigheder, end foran 30.000 i Parken, når det hele skal afgøres, men det talte spillerne om bagefter, så de er bedst muligt forberedt, hvis det bliver aktuelt.

De magiske europæiske aftener
Og netop det store fremmøde og det tryk, vores fans kan lægge på de store, europæiske aftener, det ser alle frem til.

“Jeg hørte godt vores fans dernede, selv om der kun var 1.000, især da vi var foran,” sagde Boilesen. “Men de europæiske aftener i Parken kan være rigtig magiske, så der er ingen tvivl om, at med så mange fans i morgen kan det give det sidste rygstød.”

Du kan stadig nå at sikre dig en plads til opgøret her.