Andreas Cornelius

Pokalfarvel i Silkeborg efter 2-1-sejr

Det var to helt forskellige hold, der kom ud til returkampen i Silkeborg - et tændt, aggressivt og offensivt FCK-hold, og et hjemmehold, der slet ikke fik gang i deres sædvanlige spil med bolden.

Vi skulle dog langt hen i 1. halvleg, før vores totale dominans også resulterede i et mål, da Silkeborg-keeper Nicolai Larsen slog et indlæg ud i fødderne på Robin Strøm, hvorfra bolden studsede i mål.

Vi fortsatte med at dominere, og bortset fra en enkelt stor Silkeborg-chance, så holdt vi helt væk fra noget i vores ende af banen.

I stedet øgede Christian Sørensen i 1. halvlegs tillægstid til 2-0 og udlignede dermed den samlede stilling til 2-2.

Vi fortsatte den massive dominans efter pausen, og blandt andet var Elyounoussi meget tæt på at øge til 3-0, men i stedet slog Silkeborg kontra i 69. minut og reducerede på en friløber til Anders Klynge.

Det tvang os til at skulle score mindst mål, og mod slutningen fik vi også bolden i mål to gange, men begge blev annulleret for offside. Tættere kom vi ikke og må derfor forlade pokalturneringen med et samlet 2-3 nederlag.

Tak for støtten til jer, der tog turen med til Silkeborg - vi ses i Parken på tirsdag til årets sidste kamp, når vi får besøg af Galatasaray.