Hvis tribunerne kunne tale - Københavns Idrætsparks historie

Podcast: Idrætsparkens historie

F.C. Københavns journalist Torkil Fosdal har altid haft en særlig interesse i klubbens og vores moderklubbers historie, og nu har han også skrevet, redigeret og udgivet en hel bog om Københavns Idrætsparks historie med titlen ”Hvis tribunerne kunne tale”.

Bogen omfatter perioden fra Idrætsparken blev bygget i begyndelsen af det 20. århundrede og indtil ombygningen til Parken fra 1990-92. Her blev tre af de gamle tribuner revet ned, og banen blev vendt 90 grader, men Idrætsparkens store hovedtribune fra 1955 var endetribune i Parken, indtil den i 2008-09 gjorde plads for den nuværende D-tribune.

I denne podcast med Jes Mortensen fortæller Torkil Fosdal blandt andet om bogens tilblivelse, om de væsentligste temaer i bogen og hans egne minder fra Idrætsparken.

”Hvis tribunerne kan tale” er på 350 sider og koster 349,95 kr., og bogen købes i F.C. Københavns Fanshop og via Torkils hjemmeside, www.ansats.dk.

Du kan også høre hele forordet til bogen i Torkils nye podcast om Idrætsparkens historie, der ligesom bogen hedder ”Hvis tribunerne kunne tale”.