Pierre Bengtsson

Pierre: Håber på en af de specielle aftener

"Vi ved, at vi skal score to gange uden at lukke mål ind, så vi skal ud og sætte os på spillet, men uden at stresse i starten af kampen. Det gælder om at være tålmodige og kloge i både vores offensiv og defensiv, så vi undgår kontraer," siger Pierre Bengtsson inden onsdagens returkamp mod FK Vardar.

"I den første kamp mistede vi for mange bolde i nogle dårlige positioner på banen, og de kom til for mange kontraer. Det skal vi fjerne ved bl.a. at være bedre i vores genpres og bolderobringer, for kontraerne er nogle af deres farligste våben. Og så falder de let på banen, så vi skal også undgå situationer, hvor de kan få for mange standardsituationer på vores halvdel," tilføjer Pierre om erfaringerne fra det første opgør i Skopje.

"Vi har før vist, at vi er stærke i Europa, og med mange fans i ryggen på onsdag, så håber jeg, at vi kan gøre det til en af de helt specielle aftener i Telia Parken. Det vil selvfølgelig betyde rigtig meget, at vi går videre til Champions League-playoff, både for mig selv, holdet, klubben og fansene," slutter Pierre.

Der er kick-off onsdag kl. 20.00, og du kan sikre dig billet til opgøret her.