Pieros Sotiriou

Pieros før Atlético: Alle vil vise sig frem

Selvom tomålsskytten fra i lørdags, Pieros Sotiriou, har spillet flere store europæiske kampe i karrieren, så bliver torsdagens opgør mod Atlético Madrid noget helt særligt.

”Vi glæder os meget til på torsdag, selvom det selvfølgelig bliver en svær kamp for os. Men vi har forberedt os godt i de seneste dage, lige siden sejren over Randers. Det gælder om at få et brugbart resultat på hjemmebane, og forsøge at holde spændingen intakt inden returkampen i Spanien. Og det kan publikum hjælpe os med,” lyder det fra den cypriotiske landsholdsangriber, der scorede to mål i lørdags - eller ifølge ham selv to et halvt mål, da hans afslutning med hælen ramte Mads Agesen og derfor endte i nettet som et selvmål.

”Nøglen bliver at undgå at lave fejl defensivt - og samtidig udnytte de få chancer, som vi forhåbentligt får tilspillet os på hjemmebane. Men vi skal spille op til vores allerbedste i begge felter. Det bliver anderledes end en almindelig Superliga-kamp, for tempoet vil være højere og modstanderen selvfølgelig stærkere. Og vi er ikke favoritter på forhånd, hvilket kan gøre, at vi forhåbentligt kan spille mere frit - forstået på den måde, at der ikke er så store forventninger til os som normalt. Men først og fremmest gælder det om at følge managerens instruktioner, som vi har arbejdet med til træning,” forklarer angriberen, der scorede det første mål i 2-0-sejren over FC Sheriff i december, der sendte løverne videre fra gruppespillet og frem til torsdagens storkamp.

Telia Parken er udsolgt til kampen og Pieros kan næsten ikke vente på at gå på banen foran et fyldt stadion med omkring 37.000 tilskuere:

”Jeg er spændt, for vi møder trods alt et af verdens bedste mandskaber. Alle på holdet vil spille og vise sig frem i sådan en kulisse. Det kan man godt mærke i truppen og det er kun godt. Jeg kan forstå, at fansene har forberedt en stor tifo, når vi går på banen - det bliver et smukt syn! Jeg håber bare, at jeg kan være med til at gøre dem glade efter kampen også,” slutter Pieros.

Europa League-kampen mod Atlético Madrid fløjtes i gang kl. 21.05 og er udsolgt.