Optakt til F.C. København og Ajax Amsterdam

Gennem de sidste par kampe har midtbanen været inde og få fat på flere bolde, hvilket er resultat af den nye træning.

"Det er virkelig positivt, at vi erobrer så mange bolde på midtbanen, for det betyder, at vi hurtigere kommer fremad mod modstandernes mål. Så det er et plus for os, at midtbanen er blevet aggressiv".

Og så skal ingen fortvivle over skaderne på Byens Hold, for både med købet af Peter Møller samt Thomas Rølls nye position på banen, ser det ud til, at holdet er ved at genfinde dets styrke.

"Desuden er den nye stil med med Thomas Røll som hængende angriber rigtig god - især set i lyset af de mange skader, vi desværre har haft her i efteråret. Og i kampen mod AGF fik han vist, hvad der kan skabes af muligheder med ham på den position".

På spørgsmålet til, hvorledes Hans Backe ser på udgangspunktet til kampen i aften, altså hvordan vinderchancerne ser ud, svarer han:

"Ja, vi prøver jo på at vinde alle kampe. Samtidig må man jo huske på, at der sjældent er nogen kampe i UEFA Cup, der afgøres i første kamp. Det er vanskeligt at begynde hjemme, når man ved, hvor vigtige udebanemål er for modstanderne. Men kan vi kan spille som mod Obilic og AGF - så klogt og fornuftigt, så kan vi også få et godt resultat hjemme mod Ajax Amsterdam".