Old Boys: Tre kampe, ni point

Den gode start med sejr over Hvidovre i åbningskampen blev fulgt op med en historisk sejr over Rødovre med et resultat, der gør det vanskeligt at bevare spændingen ret længe i artiklen. Så lad det fremgå med det samme: Kampen endte 13-0 til FCK Old Boys, hvilket ciffermæssigt er den største sejr for FCK Old Boys til dato.

Rødovre var kommet på tavlen med et point mod B93 i deres debutkamp i den bedste række, men i kamp nr. to lukkede Rødovre præcis lige så mange mål ind, som i deres 20 kampe til sammen i den næstbedste række, i 2006. Målene blev scoret af Peter Decko (4), Piotr Haren (3), Brian Kaus (2), Michael Mio, Lars Højer og Martin Johansen med hver 1. For præstationen som kampens topscorer med 4 mål blev Peter Decko hyldet som dagens FCK Old Boys spiller.

I kamp nr. tre ventede B93 på udebane og rent matematisk ventede der endnu en storsejr med tanke på den uafgjorte åbningskamp mellem Rødovre - B93. Nu er fodbold som bekendt ikke en matematisk størrelse, så en undervurdering af B93 var ikke en fælde den erfarne spillertrup faldt i. Nøjagtig som det sker for nutidens stjerner, møder FCK Old Boys mange hold, der forsvarer sig helt nede fra kanten af eget straffesparksfelt for så at slå til på kontra, og det gjorde B93 rigtig dygtigt.

I de første 20 minutter, foregik alt spillet stort set mellem midterlinien og B93’s straffesparksfelt, men da FCK Old Boys herefter slækkede lidt på tempoet, var det B93, der var farligst. To gange i første halvleg måtte FCK Old Boys redde på egen mållinie, og den ene gang så alle et uundgåeligt mål til hjemmeholdet med undtagelse af Taylor, der lige nøjagtig nåede tilbage og nærmest med et saksespark fik bolden væk fra mållinien.

I 2. halvleg fik FCK Old Boys igen presset tempoet i vejret og efter et par afbrændere af Piotr Haren lykkedes det 10 minutter før tid at få scoret det forløsende mål, på et hovedstød af Claus Bregenborg efter et præcist indlæg fra Kim Svendsen. I slutminutterne kastede B93 alt frem for at fremtvinge en udligning, men det lykkedes FCK Old Boys at holde nullet for anden kamp i træk. Det blev således til en fortjent sejr til FCK Old Boys i en kamp, hvor spillet ikke kom op i de sædvanlige velsmurte omdrejninger, men hvor kun et tophold er dygtigt og kynisk nok til at hive en 1-0 sejr hjem.

9 points på kontoen for de 3 første kampe er en god ballast, inden næste kamp på mandag kl. 19:00 på KBs anlæg, mod Skovshoved, som igennem en årrække konstant er sluttet blandt de bedste og også ser ud til at kunne være med helt fremme i år. Det ligner den første alvorlige test af FCK Old Boys' ambitioner om at vinde rækken i år.

Mod B93 stillede FCK Old Boys op således:

Peter Wittwer

Michael Strandquist - Søren Westergaard - Martin Birn - Christian Taylor

Kim Svendsen - Christian Lønstrup - Brian Kaus - Peter Decko

Kenny Larsen - Piotr Haren

Dagens spiller hos FCK Old Boys blev Brian Kaus, der sørgede for, at alle holdkammeraterne holdt koncentrationen på maksimum, hele kampen igennem.