Old Boys spillede uafgjort med tophold

Mandagens gæster var topholdet fra Vanløse, så det var en god anledning til at vise, at holdet hører til i den sjove ende af rækken. Det var da også et tændt FCK Old Boys, der kom bedst fra start med et føringsmål med et kvarter spillet efter en indledning, hvor det for begge hold mest handlede om ikke at blotte sig bagud. På en returbold fra Claus Bregenborgs afslutning midt for målet var Christian Taylor hurtigst over bolden med en sikker scoring til følge. Resten af første halvleg forløb med saft og kraft i nærkampene med uden de store målchancer.

Med en til dagen valgt kompakt spillestil lykkedes det at holde Vanløse fra åbne målchancer i første halvleg, men desværre også uden selv at blive farlige på de få kontramuligheder, der bød sig i resten af første halvleg.

2. halvleg startede som første halvleg sluttede med Vanløse mest i boldbesiddelse uden at være målfarlige, men efter 10 minutter sluttede et flot opspil i højre side med, at en fri Vanløsespiller kunne udligne til 1-1. Fem minutter senere gentog kunststykket sig, og pludselig var det Vanløse, der var i front med 2-1. Noget af en dukkert men heldigvis overlevede den gode moral fra første halvleg og herefter fik FCK Old Boys flyttet spillet op på Vanløses banehalvdel, godt hjulpet af en aggressivt spillende Martin Birn, der flere gange trak frem og hjalp midtbanen både offensivt og defensivt.

Det lignede en udligning, da Søren Westergaard headede bolden i kassen efter hjørnespark, men meget tvivlsomt blev der dømt frispark til Vanløses målmand. Med 10 minutter igen kom så den fortjente udligning. Mio erobrede bolden på midten af banen og spillede Taylor fri i venstre side, og med et perfekt indlæg fandt Taylor en fremstormende Kenny Larsen i Vanløses straffesparkfelt, der med en kontrolleret helflugter udlignede til 2-2, der skulle vise sig at blive kampens slutresultat - et fair resultat efter en velspillet kamp fra begge sider.

Alle kunne være godt tilfredse med indsatsen men der var 4 mand der gik i spidsen og delte stemmerne mellem sig, og det var Kaus, Birn, Taylor og Mio, hvoraf de 2 sidstnævnte sluttede i top med 4 stemmer hver.

FCK Old Boys næste kamp er i DBU's landspokalturnering ude mod Gladsaxe-Hero pinselørdag kl. 16.