Tobias Breum-Harild

FCK-talenter i landsholdsaktion

U17 EM
EM-slutrunden i Cypern blev indledt  går, og vi har seks spillere med. Tobias Breum-Harild, Graham Ankamafio, Oliver Højer, Jonathan Moalem og Roberto Risnæs er i den danske trup, og Neo Jönsson er i den svenske.

Danmark slog mandag Wales 2-0 i sin første kamp. Tobias vogtede målet og holdt clean sheet for femte U17-landskamp i træk. Jonathan og Oliver startede på midtbanen, og Roberto blev indskiftet efter en time.

Danmark møder Kroatien på torsdag og Østrig på søndag, begge kampe kl. 17.00.

Sverige spiller sin første kamp i dag kl. 17 mod Slovakiet og møder Polen på fredag og Italien på mandag, også kl. 17.00.

Danmark U19
Danmark spiller onsdag kl. 17.30 en venskabskamp mod Tyskland i Haderslev, og vi har Victor Froholdt, Oscar Højlund og Emil Højlund med i truppen. Efter aftale med DBU afhænger Victors og Oscars deltagelse dog af, hvor meget spilletid de eventuelt får i Aarhus i aften, hvor de begge er i bruttotruppen på 21 spillere.

Vores udlejede talentspillere, Thomas Jørgensen (Hvidovre IF) og Alexander Simmelhack (AC Milan) er også udtaget til landskampen.

Det er holdets sidste testkamp inden sommerens EM-slutrunde i Nordirland fra 15.-28. juli, hvor Danmark møder Spanien, Frankrig og Tyrkiet.

Danmark U18
U18-landsholdet møder også Tyskland onsdag kl. 12.30 i tyske Verden, og her er vi repræsenteret med Cornelius Olsson, Nicolai Blicher, Tristan Andrew og Amin Chiakha.