Old Boys: Pokalmestre!

Der var ikke meget spænding i årets pokalfinale for Old boys, der blev afviklet lørdag eftermiddag på KB’s anlæg. Dertil var FCK Old Boys for stærke, og OB’erne svækket på grund af skadesafbud fra adskillige nøglespillere.

Var der ikke spænding om kampens resultat, ja så kunne de godt 200 tilskuere i stedet fryde sig over noget fint opvisningsspil – især i første halvleg – af de hurtige og letbenede FCK’ere, der nærmest sad på det hele lige fra start.

Brian Kaus indledte scoringen efter cirka 10 minutters spil, da han fornemt driblede sig udenom OB’s målmand, Søren Andersen, og sendte bolden i det tomme mål. Godt 10 minutter senere blev det 2-0 til FCK Old Boys på et mål af Michael Barfoed, og inden dommer Enrique Jensen nåede at fløjte første halvleg af, øgede angriber, Jan Chico Olsen holdets føring til 3-0. Selv samme Jan Chico Olsen havde da også på dette tidspunkt haft adskillige andre scoringsforsøg – dog først nu med held.

I anden halvleg kom OB’erne bedre med i spillet – måske var benene nu blevet blødt op efter en længere bustur fra Odense? – men formåede dog på intet tidspunkt at presse hjemmeholdet så meget, så hjemmesejren kom i fare. Og da de altså slet ikke fik noget ud af deres ihærdige anstrengelser, faldt OB’erne tilbage til den lidt magre indsats, der var kendetegnet fra første halvleg – og FCK’erne kunne så forholdsvis let slå kontra mod slutningen af kampen med endnu en fin scoring på et lob af Niclas Jensen.

4-0 til FCK Old Boys blev altså slutresultatet – og de gamle drenge kunne efterfølgende velfortjent løfte sejrstrofæet som dette års pokalmestre. ”The Double” er hjemme, hvor begge pokaler hører hjemme”, udbrød et par trofaste tilhængere efterfølgende.

The Double, forstået på den måde, at selv samme FCK-hold for mindre end et halvt år siden også havde hjemtaget pokalen, som danske mestre for samme alderskategori.