Oldboys danske mestre for 5. år i træk

Oldboys vandt femte DM-guld i træk

Efter 0-0 i den ordinære kamp mod AC Odense faldt afgørelsen i DM-finalens forlængede spilletid på Okson Park!

For femte år i træk løftede KB/FCK's Oldboys i dag DM-trofæet - efter at være gået ubesejret gennem hele turneringen.

Det holdt hårdt i semifinalen mod Stenløse, hvor man sidste weekend måtte ud i straffesparks-konkurrence for at sikre finalepladsen, og i dag blev det også tæt og jævnbyrdigt.

Cheftræner Lasse Lund Larsen fortæller:

"AC Odense satte sig på kampen i 1. halvleg og havde mest spil og et par gode chancer, hvor Jesper Christiansen holder os inde i kampen med nogle stærke redninger. Men ca. midtvejs i 2. halvleg begynder vi at tage over og får flere farlige omstillinger og afslutninger, så alt i alt var det i orden med uafgjort efter ordinær tid."

"I den forlængede spilletid dominerer vi til gengæld fuldstændig, og de kommer ikke til noget. Vi kommer foran efter et rigtigt godt opspil, hvor Cliford scorer fra nært hold, og til allersidst afgør Mikkel Vittrup det med et fantastisk mål. Han får bolden nede på egen banehalvdel og løber så frem og snyder 3-4 mand op gennem banen, inden han til sidst trækker uden om målmanden og scorer til 2-0!"

"Alt i alt en rigtig god kamp, hvor de også kommer med et godt hold, men Jesper står en flot kamp og holder os inde i kampen med et par klasseredninger, Gravgaard styrer forsvaret, Krøldrup spiller en fin kamp på midten, og så var Cliford helt outstanding og nok vores man of the match."

Clement Cliford
Clement Cliford og hans søn Damien med mesterskabstrofæet


Clement Cliford siger selv om indsatsen:

"Vores 1. halvleg var ikke den bedste vi har spillet, men vi kommer godt op i 2. halvleg og rammer blandt andet stolpen, ligesom jeg selv brænder en stor chance. Men to gode mål i forlænget spilletid, så selv om det længe var på vippen, synes jeg vi vinder velfortjent. Målet kom efter et godt opspil gennem midten, hvor Krøldrup spiller ud til Lars i højre side - han afdribler sin mand og lægger den fladt på forreste stolpe, hvor jeg kommer foran Ulrik Laursen og sætter indersiden på, så den går ind over målmanden."

Midt i glæden over endnu et mesterskab var der dog triste miner i KB-lejren over, at Daniel Jensen måtte udgå i 1. halvleg efter et solouheld, som frygtes at være en alvorlig skade.

Holdet i DM-finalen
Jesper Christiansen - Søren Martinussen, Mikkel Vittrup, Michael Gravgaard, Thorkild Nielsen - Per Krøldrup, Adam Geertsen - Lars Jacobsen, Daniel Jensen, Martin Dons - Clement Cliford

Reserver: Kim Palm, Bjarke Vind og Lasse Lauth

Mikkel Vittrup
Anfører Mikkel Vittrup med DM-trofæet - check lige hans flotte solomål til 2-0 på vores Facebook-side!