Lars Jacobsen

Old Boys-pokalfinale lørdag kl. 13

KB/FCK's Old Boys er i år nået til pokalfinalen, der i modsætning til "kalenderårs-ligaen" afvikles efterår/forår. Modstanderen er igen AC Odense, som vi fire år i træk har mødt i DM-finalen. Holdene mødtes også i pokalfinalen i 2016, hvor fynboerne trak det længste strå.

Der er kick-off på KB's bane 3 (kunstgræs) - det er banen længst til henne mod S-togslinjen, på højre side når du har passeret KB's bygninger. Der er selvfølgelig fri adgang, så kig forbi og nyd solen og 22 aktører, der både hygger sig og (stadig) hader at tabe. Og kiosken på KB er åben, hvis du træner til en forfriskning undervejs.

Vi ved ikke helt, hvem AC Odense stiller med denne gang, men i semifinalen - hvor de slog Silkeborg KFUM - spillede bl.a. Anders Møller Christensen, Claus Madsen, Henrik Hansen, Kenneth Møller Pedersen og Ulrik Laursen.

KB/FCK's cheftræner Lasse Lund Larsen røber naturligvis ikke startopstillingen før i sidste øjeblik, men til gengæld kan vi breake en ny signing fra den kommende sæson. Old Boys kan nemlig synge "Hvad skal vi med Bellevue, vi har Nordstrand" - vores kommende U17-assistenttræner er klar til at trække i trøjen og tage en tørn med de gamle drenge.

Til pokalfinalen vælges KB/FCK's hold blandt denne bruttotrup, der igen i år er sponseret af S360, Curaprox og Plesner:

1 Peter Skov-Jensen
2 Lars Jacobsen
3 Mikkel Vittrup
4 Rasmus Pedersen
5 Thorkild Nielsen
6 Hjalte Nørregaard
7 Daniel Jensen
8 Martin Dons
9 Søren Martinussen
10 Kim Palm
11 Bjarke Vind
12 Michael Strandquist
13 Michael Gravgaard
14 Morten Bertolt
16 Lasse Lauth
17 Adam Geertsen
18 Rasmus Sørensen
19 Lasse Lund Larsen
20 Clement Cliford
21 Jesper Bech
22 Peter "DEX" Decko
23 Daniel Jønsson
24 Per Krøldrup
25 Dragan Bakovic

Den "normale" Old Boys-keeper Jesper Christiansen er ikke til rådighed på grund af ferie.

Vi dækker kampen på FCK.DK og Insta Story.