Ørestad holdet tilbage på sejrskurs.

Efter et nederlag mod BIF i den første runde af Ørestad Turneringen kom FCK igen på vinderkurs med 4-1 over Trelleborg på Gentofte Stadion. Holdet var som sædvanlig en blanding af unge spillere, etablerede DS spillere og Superligareserver. Karim Zaza, Bo Svensson, David Nielsen, Clement Cliford og den nye mand Christian Poulsen, repræsenterede superligatruppen.

Kampen var meget lige i den første halvleg hvor begge hold brændte store chancer. David Nielsen scorede det første mål i det 33. minut efter at han var løbet fra Trelleborgs forsvar og scorede sikkert mod en fremstormende målmand.

I anden halvleg var det FCK der dominerede kampen. Med Bo Svensson og unge Sebastian Svård i centerforsvaret var FCK sjældent under pres. Mads Westh kom ind i stedet for Peter Thomsen og var med i de næste 2 mål. 50 minutter inde i kampen kunne Trelleborgs målmand ikke holde et hårdt skud fra Mads Westh og David Nielsen var på pletten og scorede til 2-0. 6 minutter senere var det igen Mads Westh det løb ind i boksen og blev fældet - klart straffespark, det bankede David Nielsen uden tøven sikkert ind ...3-0.

Resten af kampen var det Københavnerne der satte dagsordnen og både Andreas Mortensen (DS-målmaskine!), Christian Poulsen (en meget stærk debut) og David Nielsen havde store chancer. Men det var først i det 80. minut at David Nielsen scorede igen, med et flot sololøb. Trelleborg pyntede på måltavlen med et lidt heldigt mål i det allersidste minut.

Det største bifald gik til reservemålmanden amerikaneren Jon Conway, der fik de sidste 15 minutter på banen. I bedste Peter Schmeichel-stil satte han et angreb i gang, da han kastede bolden fra kanten af boksen langt over midterlinien…imponerende!

FCK-Trelleborg 4-1 (1-0)