Nyt fra Sydafrika

Hermed en lille rapport fra lørdagskampen mod Matatiel United Brothers på hjemmebanen, UPE.

Kampen blev afviklet under Afrikas sol, sommervejr, lidt varmt for spillerne, men absolut en fornøjelse for vore trofaste tilskuere, forældre, m.fl.

Vi vandt 6-2. 4-2 ved halvleg. Bemærkelsesværdigt er, at 5 ud af de 6 mål blev scoret af 4 forskellige angribere, som indtil dato kun havde scoret sammenlagt eet mål!
Warren Reid scorede til 1-0 og 2-0, Elrio til 3-1, Mlungisi Mchunu til 4-2, Nicholas Koutsoudis til 5-2 (Nicholas har været ude i mere end 5 måneder med en muskelskade i maveregionen, men behøvede kun to minutter på banen, som afløser for Mlungisi, for at score sit første maal - et velfortjent comeback efter en lang og hård optræningsperiode). Sidste mål - 6-2 - af Simphive Maweni, som afløste Warren, og som vi har indlemmet i vores trup, men ikke optaget på skolen.

Truppen er nu på 21 spillere og der kigges stadig efter en målmand mere.

Stilling og andre kampresultater følger tirsdag eller onsdag når vi modtager dem fra SAFA.

Næste kamp er søndag den 28. oktober mod New Chiefs fra Whittlesea - ca. 300 km nordøst fra Port Elizabeth.