Viktor Claesson

Ny skuffelse: 0-2 i første kvartfinale

Efter en fortjent Silkeborg-sejr på 2-0 i Parken venter der F.C. København en svær opgave i returkampen i Silkeborg på lørdag.

Kampen blev indledt med en god skudchance til Diogo Goncalves i 2. minut, og tre minutter efter var Alexander Lind tæt på i den anden ende efter en friløber, men Kamil Grabara reddede hans afslutning.

Det næste 10-15 spillede vi udmærket og satte flere gode angreb op, men siden fik gæsterne gang i deres pasningsspil og havde bolden meget.

Ingen af holdene skabte dog noget nævneværdigt, før i 43. minut, da Callum McCowatt styrede et indlæg fra Oliver Sonne forbi Grabara og ind via modsatte stolpe.

Efter pausen kom vi ud med ny energi, men det varede ikke længe, før Silkeborg igen overtog styringen, og efter et par gode muligheder til at øge, blev det 2-0 i 64. minut ved Anders Klynge.

Trods en række udskiftninger fandt vi aldrig noget modtræk mod det meget velspillende Silkeborghold, og resten af kampen skabte vi ikke nogen chancer til reducering.

Returkamp lørdag kl. 19
Der venter derfor en svær opgave i returkampen i Silkeborg på lørdag kl. 19, hvor du kan stadig sikre dig en plads i vores udebaneafsnit her på billet.fck.dk.