Jacob Neestrup

Neestrup: Vores dårligste indsats i år

”Bortset fra de første 15-20 minutter, så var det vores dårligste indsats i hele 2023,” sagde Jacob Neestrup efter aftenens 0-2-nederlag til Silkeborg.

”Jeg kan ikke forklare, hvordan vi kan falde så dybt i niveau, men vi er simpelthen ikke til stede i 70 minutter af kampen, og vi var ikke nærheden af at komme tilbage efter deres mål.”

”De seneste to kampe mod Viborg og AGF kan vi argumentere med, at præstationen var i orden, for selv om det selvfølgelig ikke er i orden at tabe, så skabte vi de chancer, som skulle til for at vinde begge kampe. Men i dag var det ikke noget med stolpe ud og brændte chancer, det var ganske enkelt bare langt under lavmålet.”

”Vi får en fantastisk støtte fra tribunerne i betragtning af, hvor dårlige vi er, men det eneste positive jeg ellers kan sige er, at vi ikke taber mere end 0-2. Nu gælder udelukkende om at tage til Silkeborg på lørdag og prøve at vinde, og det skal vi først og fremmest gøre ved at score det første mål, uanset om det så er i starten eller slutningen af kampen.”

”Det er svært, men ikke uoverkommeligt at hente 0-2, men vi har stadig stor respekt for Silkeborg, for selv vi taler meget om, hvor dårlige vi var i dag, så er det ikke sagt i disrespekt for det, de præsterer.”

”Det er godt, der ikke er så længe til, at vi kan komme ud og revanchere os, og selv om kampene falder tæt, så har vi ikke i de seneste kampe set nogen tegn på slitage. Det er klart, at det er krævende, både fysisk og mentalt, med den lange periode med to kampe om ugen, men det er jo sådan, vi gerne vil have det, og derfor roterer vi også i holdet fra kamp til kamp i forhold til at stille det bedste hold. Det er i hvert fald hverken en undskyldning eller forklaring på det, som vi leverede i dag,” sagde Jacob Neestrup.